wszystkie wnioski, ostatnia zakładka, a do utworzenia decyzji kwalifikuj i decyzje do opracowania, no i robisz decyzje, ja tego używam tylko żeby system widział do sprawozdania a decyzje piszę w wordzie
Jak my wydajemy decyzję o przyznaniu FA na dziecko i my jesteśmy też organem dłużnika, to ja w sygnity nie mam wniosku o podjęcie działań... Mam sobie go stworzyć?
I drugie pytanie, nazwij tą "ostatnią zakładkę" proszę
rejestracja i kwalifikacja, plus czyli tworzysz nowy wniosek,rozwijasz zakładkę rodzaj wniosku i wybierasz ostatnią opcję wszczęcie postępowania dotyczące uznania..... itp, i masz nowy wniosek dla dłuznika wpisujesz pesel i masz wszczęcie postepowania, jak będziesz tworzyć decyzje o uznaniu za uchylającego sie to klikasz kwalifikuj i pobierasz parametry tak ajak w każdej innej decyzji ( tylko mówie , że ja tu robię, żebym miała decyzje do sprawozdania a właściwą decyzje pisze w word,
Dziękuję bardzo! Ja też zawsze wszystko tworzyłam w wordzie, a ostatnio się dowiedziałam od przełożonego że sygnity pokazuje jakie i ile działań podejmuje się w sprawie dłużników i stąd też właśnie chcę się nauczyć jak to w programie robić.
Teraz już będę wiedziała
Pozdrawiam