SYGNITY WNIOSKI ELEKTRONICZNE - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 07 kwie 2016, 10:59

Jak jest okno wydruku to jest tam ikonka z dyskietką i tam zamiast wydruku można zapisać do pliku i wybiera się format.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 07 kwie 2016, 11:27

Panie Tomaszu przepraszam że tak męczę ale okno wydruku, w którym miejscu przy skrzynce odbiorczej w empatii przy prezentacji czy przy wczytanych wnioskach, czy w innym miejscu, nie mogę tego namierzyć
marcelino

Napisano: 07 kwie 2016, 11:39

CHodzi mi o wydruk wniosku już z listy wniosków w SR. Nie z poczty Emp@tii.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 07 kwie 2016, 14:06

Tamto już ogarnąłem, teraz mam inne pytanie Panie Tomaszu, jeżeli wniosek z empatii jest niekompletny to wezwanie do uzupełnienia wniosku wysłać na maila, pocztą tradycyjną czy w inny sposób?
marcelino

Napisano: 07 kwie 2016, 14:30

Wraz z wnioskiem przychodzi preferowany przez wnioskodawcę sposób odpowiedzi: tradycyjny lub elektroniczny i fajnie było by się nim kierować. Widać to na oknie skrzynki odbiorczej Empatii w naszym oprogramowaniu, jako jedna z kolumn na liście odebranych wiadomości.
P.S. Dla banków zawsze będzie to tradycyjny.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 07 kwie 2016, 15:03

Dziękuję. Panie Tomku robię w rodzinnych od ok 10 lat, niedawno przeszliśmy na nową technologię Waszego programu, cała ta informatyzacja obiegu dok, problemy z tym związane, nigdy nie mieliśmy wniosków elektronicznych, niedopowiedzenia w przepisach różna ich interpretacja itd. jak kiedyś podpowiadałem na forum teraz w większości sam potrzebuję podpowiedzi. To wszystko powoduje, że chyba się uwsteczniam. Dlatego jeszcze raz dziękuję za wyrozumiałość i odpowiedzi.
marcelino

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x