adoid pisze:Trochę dzisjaj powalczyłem udało mi się uzyskać zaświadczenie o dochodach z 2017 ora z 2016 ale co ztego jak to nic nie zmieniło poniewaz odliczona ulga za2016 nie ma wpływu na dochody oraz podatek nalezny za 2017 z którego to naliczany jest dochód na jednego członka rodziny .Będąc w mops wykonałem tel do US i pani stwirdziła ze trzeba złożyć korektę za 2017 wtedy wzrośnie podatek należny i zmniejszy się dochód na osobę.W mopsie twierdzili że korekta ma być za 2016 a dzisjaj ze za2017 i kogo tu słuchać tracę już cierpliwość powiedzcie jak to ma wyglądać z tą ulgą niewykorzystaną na dziecko co roku odliczam całość od podatku i pani z mopsu pokazywała mi że niewykorzystana ulga na dziecko wynosi 00 .Czy korekta za2017 r cos da.
...adoid pisze:adoid pisze:Trochę dzisjaj powalczyłem udało mi się uzyskać zaświadczenie o dochodach z 2017 ora z 2016 ale co ztego jak to nic nie zmieniło poniewaz odliczona ulga za2016 nie ma wpływu na dochody oraz podatek nalezny za 2017 z którego to naliczany jest dochód na jednego członka rodziny .Będąc w mops wykonałem tel do US i pani stwirdziła ze trzeba złożyć korektę za 2017 wtedy wzrośnie podatek należny i zmniejszy się dochód na osobę.W mopsie twierdzili że korekta ma być za 2016 a dzisjaj ze za2017 i kogo tu słuchać tracę już cierpliwość powiedzcie jak to ma wyglądać z tą ulgą niewykorzystaną na dziecko co roku odliczam całość od podatku i pani z mopsu pokazywała mi że niewykorzystana ulga na dziecko wynosi 00 .Czy korekta za2017 r cos da.