szacunek dla senatora z platformy obywatelskiej
Re: szacunek dla senatora z platformy obywatelskiej
Warto poczytać komentarze pod artykułem z pożal się Boże niezależnej, którą wkleił ~z netu. Próżno szukać opinii innej jak jedynie słusznej. No i te inwektywy typu: \"sz maciarz\", \"żyd\",\"b an da POspolitych\", \"rudy pajac\", \"prymityw bez matury\",\"sowiecki pachołek\",\"Żałosny sk retyniały starzec\" itd...
Nasuwa się jeden wniosek. Czytelnicy \"niezależnej\" a przy okazji zwolennicy kaczyzmu reprezentują właśnie takie standardy. Jakież to żałosne! Nigdy więcej KACZYZMU!!!
Nasuwa się jeden wniosek. Czytelnicy \"niezależnej\" a przy okazji zwolennicy kaczyzmu reprezentują właśnie takie standardy. Jakież to żałosne! Nigdy więcej KACZYZMU!!!
O jak pięknie, kółko wzajemnej adoracji. Popierajcie się lemingi, popierajcie w swojej umysłowej niedoli. A odnośnie komentarzy, to jest takie przysłowie o belce w, nomen omen, OKU... I nawiasem mówiąc \"z netu\" przytoczył artykuł, a nie komentarze. Ale cóż można zrobić, kiedy brak argumentów...
czyli czytanie tych żenujących komentarzy zabronione? I słusznie trollu bo to wstyd mieć takich współwyznawców!!!
ale też tzw niezależny rynsztokiem słów potwierdził swój żenujący poziom
Widzę, że z rozumieniem tekstu pisanego też słabo. Ale odniosę się jeszcze do dwóch powyższych szczeknięć, bo są dość zabawne w swoim braku sensu:
1) Otóż nigdzie nie napisałem, że nie wolno czy nie należy czytać jakichkolwiek komentarzy, ale widać aluzja była zbyt skomplikowana - trudno.
2) Rynsztok słów? A któreż to słowa były z rynsztoku? Adoracja, leming czy niedola? A może oku się wydaje, że \"nomen omen\" to była inwektywa w jego stronę? Śpieszę wyjaśnić, że wprawdzie była to łacina, lecz nijak podwórkowa.
Ale i tak proszę się nie wysilać z odpowiedzią, bo to moja ostatnia wypowiedź, gdyż szkoda mi klawiatury na taki beton.
1) Otóż nigdzie nie napisałem, że nie wolno czy nie należy czytać jakichkolwiek komentarzy, ale widać aluzja była zbyt skomplikowana - trudno.
2) Rynsztok słów? A któreż to słowa były z rynsztoku? Adoracja, leming czy niedola? A może oku się wydaje, że \"nomen omen\" to była inwektywa w jego stronę? Śpieszę wyjaśnić, że wprawdzie była to łacina, lecz nijak podwórkowa.
Ale i tak proszę się nie wysilać z odpowiedzią, bo to moja ostatnia wypowiedź, gdyż szkoda mi klawiatury na taki beton.
no właśnie - używając twoich słów: zaszczekałeś kundlu i zmiataj z podwiniętym ogonem
mysle ze pan senator rzeczywiscie nie ma juz nic do stracenia i dlatego to zrobil ale jakos i tak dziwnie cicho na ten temat
ps romku vel oko ale przeciez mimo nieprzyjemnego dla was wydzwieku ten caly niezalezny ma racje
ps romku vel oko ale przeciez mimo nieprzyjemnego dla was wydzwieku ten caly niezalezny ma racje
ludmiło vel niezależny lub/i dzibar tudzież Łukaszu- nie masz racji
Oprócz szacunek dla senatora z platformy obywatelskiej - HYdE PaRK przeczytaj również:
prosze o pomoc
Szukam pomocy
nie rozumiem o co im chodzi
psl - i wszystko jasne
rozmowy o ...
szacunek dla Marka Migalskiego
pomocy
PROŚBA
Czyżby kolejne wykopki?
zaczynam działać :)
:(
przyznanie drzewa