Szczepionka na pamięć
Re: Szczepionka na pamięć
Z mojej infantylnej dyskusji z potomkiem nazistów ku.ta..m aresem wynika jasno, że my nie mamy prawa domagać się żadnych odszkodowań ale musimy jeszcze płacić za zbrodnie Niemców i Sowietów oraz będących na usługach sowietów komunistów podających się za Polaków.
Czyli PiS było ZA poza Wiplerem:)
Nie wiem czy nie mamy prawa. To problem polityków nie mój. Nie mam na to wpływu. Ty też. Zobaczymy co w tej sprawie zrobi po wyborach PiS.
Nie wiem czy nie mamy prawa. To problem polityków nie mój. Nie mam na to wpływu. Ty też. Zobaczymy co w tej sprawie zrobi po wyborach PiS.
To teraz będzie o złych żydach? Źle wyjdziemy na tym miłowaniu wyłącznie siebie.
Raczej o zaradnych Żydach i sprzyjającym jemu w Polsce lobby.
Przykład otwartości wnuków niemieckich nazistów:
https://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... aid=115675
https://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... aid=115675
Oni mają neonazistów a my narodowców. Łączy ich ksenofobia. Na szczęście jednych i drugich jest niewielu. Stanowią margines.
Mają neonazistów? Ten otwarty naród ma tylko neonazistów? A jest ich tak mało, ze Polizei nie daje sobie z nimi rady. Jak Hitler dochodził do władzy też mówiło, że było ich niewielu!
Rzeczywiście w Polsce mamy narodowców ale to minister Sienkiewicz, jak wynika z nielegalnych podsłuchów (nielegalne, bo gdyby były legalne to minister popełniłby przestępstwo, a tak to przestępstwo popełnił jedynie kelner i tak oto mamy kryształowo czystą władzę) zlecił podpalenie budki wartowniczej pod ruską ambasadą. Nasi narodowcy nie puszczają z dymem niczego natomiast rzekomo polskie władze urządzają poprzez prowokatorów zadymy by ich zdyskredytować. Podobnie postępowało kiedyś UB i ZOMO. Taka to jest różnica pomiędzy Polską a Niemcami.
To jak ares, na kiedy ta nieliczna, przyjazna grupa neonazistów zaplanowała die neue Kristallnacht? A ty już zdobyłeś plany radiostacji gliwickiej?
Rzeczywiście w Polsce mamy narodowców ale to minister Sienkiewicz, jak wynika z nielegalnych podsłuchów (nielegalne, bo gdyby były legalne to minister popełniłby przestępstwo, a tak to przestępstwo popełnił jedynie kelner i tak oto mamy kryształowo czystą władzę) zlecił podpalenie budki wartowniczej pod ruską ambasadą. Nasi narodowcy nie puszczają z dymem niczego natomiast rzekomo polskie władze urządzają poprzez prowokatorów zadymy by ich zdyskredytować. Podobnie postępowało kiedyś UB i ZOMO. Taka to jest różnica pomiędzy Polską a Niemcami.
To jak ares, na kiedy ta nieliczna, przyjazna grupa neonazistów zaplanowała die neue Kristallnacht? A ty już zdobyłeś plany radiostacji gliwickiej?
Oprócz Szczepionka na pamięć - HYdE PaRK przeczytaj również:
Wolność dla Janusza Walusia!
to chyba KK
Kącik dla palących
Tak niewiele
Nowy odcinek Alternatywy 4
Przyznanie sie
Utrzymanek
Uwaga dzicz!
Super diagnoza
Macie prawo do intymności?
"plastrowy rasizm"