u nas na razie żadnej informacji nie ma- kuj.- pom. , a Ty z jakiego województwa jesteś?Anka2016 pisze:Czy u Was też odbywają się w Urzędach wojewódzkich spotkania z przedstawicielami Ministerstwa?
Przestałem jeździć na szkolenia do Mazurkiewicza bo za bardzo kojarzyły mi się ze spotkaniami Rodziny Radia Maryja. Maślane oczy uczestniczek, westchnienia i spijanie jedynej prawdy z ust guru jakoś mnie zraziły do tego pana.aiwa pisze:My tylko do Mazurkiewicza byłyśmy ostatnio uważam że warto w 100% mądry gość w czasie szkoleń daje z siebie wszystko otoczony wianuszkiem pytających na każdej przerwie i po zakończeniu szkolenia do oporu nikogo nie zostawi bez odpowiedzi.Polecam na 100%
de Charette pisze:po prostu byłeś zazdrosny.
Ale patrząc na twoje zdjęcie profilowe naprawdę nie było powodu
Jeśli chodzi o o zachwyt to zależy od grupy.ludek pisze:Przestałem jeździć na szkolenia do Mazurkiewicza bo za bardzo kojarzyły mi się ze spotkaniami Rodziny Radia Maryja. Maślane oczy uczestniczek, westchnienia i spijanie jedynej prawdy z ust guru jakoś mnie zraziły do tego pana.aiwa pisze:My tylko do Mazurkiewicza byłyśmy ostatnio uważam że warto w 100% mądry gość w czasie szkoleń daje z siebie wszystko otoczony wianuszkiem pytających na każdej przerwie i po zakończeniu szkolenia do oporu nikogo nie zostawi bez odpowiedzi.Polecam na 100%