szkolenie u Mazurkiewicza - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 10 lip 2015, 12:57

Był ktoś na szkoleniu u Mazurkiewicza? Duże zmiany się szykują?
opps

Napisano: 11 lip 2015, 9:01

Czy ktoś jeszcze jeździ na te szkolenia? Z upływem czasu Pan stracił na jakości . I to bardzo. Szkoda kasy.
urz

Napisano: 11 lip 2015, 16:27

Nie ma bladego pojęcia op procedowanych obecnie zmianach, bredzi co mu sie wydaje bo nawet jeszcze nie ma tekstów ostatecznych ustaw. Kompletny bezsens połacic mu za te jego wymysły, zwłaszcza ze bredzi co chwila nawet na temat przepisów ktore już obowiązują.
Zwykłe nabijanie kabzy i tyle. Szkoda czasu i pieniedzy na szkolenia mazurkiewicza - czyli tak jak poprzedni wpis.
gmina

Napisano: 11 lip 2015, 17:59

Złośliwe wpisy nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. Dla mnie jest najlepszy, nikt lepszy w naszym regionie nie szkoli. Zna przepisy, jego szkolenia nie polegają na odczytaniu tekstu ustawy jak u innych. Nie ma lepszego niż Mazurek, dla mnie super.
aiwa

Napisano: 12 lip 2015, 16:01

aiwa pisze:Złośliwe wpisy nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. Dla mnie jest najlepszy, nikt lepszy w naszym regionie nie szkoli. Zna przepisy, jego szkolenia nie polegają na odczytaniu tekstu ustawy jak u innych. Nie ma lepszego niż Mazurek, dla mnie super.
Ja tylko ad vocem. Nie ma krzty złośliwości w moim wpisie. Wyraziłam swoja opinię i jej nie zmienię, co nie znaczy, że dla kogoś innego te szkolenia są super . Dla mnie bezwartościowe.
urzędnik

Napisano: 12 lip 2015, 22:33

Zamiast sie szkolic to czytajcie ustawy ze zrozumieniem a w kwestiach watpliwych pisac do MPiPS oni chetnie odpowiadaja na kazde pytanie
masterm

Napisano: 13 lip 2015, 8:06

szkolić się
czytać ustawy
MPIPS społecznie wcale tak chętnie nie odpowiada (trudne pytania omija). Można się również zdarzyć, że odpowiedź zależy od tego kto ją udzielił. Miałem w ręku dwie sprzeczne ze sobą interpretacje przy tym samej podstawie prawnej.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 13 lip 2015, 9:00

urzędnik pisze:
aiwa pisze:Złośliwe wpisy nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. Dla mnie jest najlepszy, nikt lepszy w naszym regionie nie szkoli. Zna przepisy, jego szkolenia nie polegają na odczytaniu tekstu ustawy jak u innych. Nie ma lepszego niż Mazurek, dla mnie super.
Ja tylko ad vocem. Nie ma krzty złośliwości w moim wpisie. Wyraziłam swoja opinię i jej nie zmienię, co nie znaczy, że dla kogoś innego te szkolenia są super . Dla mnie bezwartościowe.
mam tak samo .. byłam raz .. nigdy więcej :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 13 lip 2015, 9:08

u nas w szkolenia wierzy Dyrektor i wysyła a później wymaga aby wszystko wiedzieć i nie mieć wątpliwości, ,,bo przecież byliście na szkoleniu''
Kati@

Napisano: 14 lip 2015, 9:37

Dopóki Mazurek działał w SKO i pracował na uczelni a szkoleniami tylko dorabiał to był w temacie i był dobry. Odkąd przestawił sie na biznes szkoleniowy to niestety ale "jakość usług" mocno spadła.Wciąż jednak ma swoje wierne fanki, wpatrzone w niego jak babcia w Ojca Inwestora :D
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x