Dla żołnierzy zawodowych baza ZUS odpowiada "osoba znaleziona, ale brak danych"nowicjuszka pisze:NO a niby gdzie? Przecież składki zdrowotne widać w Emp@tii.sweet.lemon pisze:nowicjuszka pisze:Ja nie wystepuje. Społecznych nie płaca, tylko zdrowotne a te wyskakują w ZUS-ie.sweet.lemon pisze:ciężka sprawa... ja tak samo mam zawsze problem ze składkami wojskowych, występujecie do monu??
przecież oni nie płacą składek do Zusu....
Szkolenie w NSR (wojsko)- dochód uzyskany?
- sweet.lemon
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Szkolenie w NSR (wojsko)- dochód uzyskany?
- nowicjuszka
- Referent
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
Absolutnie. Mi pokazuje kod ubezpieczenia 1120 nazwa ubezpieczenia żołnierz zawodowy i jego składki zdrowotne.
- noteev
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Prawdopodobnie tu jest to samo. Musi więc, przynieść Ci zaświadczenie o zatrudnieniu i kwocie wynagrodzenia za następny miesiąc i po sprawie.Yozo pisze:Mieliśmy taką sytuację i robiliśmy uzysk. Klientka przyniosła Kartę Powołania oraz zaświadczenie o wynagrodzeniu z jednostki wojskowej, na którym jest napisane że Pani X jest zatrudniona w Centrum Szkolenia Sił Powietrznych na stanowisku żołnierz służby przygotowawczej NSR.
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne.
Albert Camus
Albert Camus
- sweet.lemon
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nowicjuszka pisze:Absolutnie. Mi pokazuje kod ubezpieczenia 1120 nazwa ubezpieczenia żołnierz zawodowy i jego składki zdrowotne.
No widzisz u mnie jest trochę inaczej

Oprócz Szkolenie w NSR (wojsko)- dochód uzyskany? - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Zmiana decyzji o NP
decyzja uchylająca z innego ośrodka
uzysk / Rops / separacja / wstrzymanie wypłat
stypendium socjalne
Nineleżnie pobrane świadczenie
weryfikacja zbiorów centralnych
Poświadczanie dokumentów za zgodność
wstrzymanie wypłaty a nowe KPA
Świadectwo pracy "cząstkowe"
rodzina zastępcza
projekt budżetu na rok 2017 i 2018
Rodzina Preadopcyjna ???
gospodarstwo rolne a uzysk emerytury
zmiany KPA 2017
Jaki Dz.U z KPA obowiązuje od 01.06.2017r.
Jaka decyzja jest prawidłowa????