Szkolenie z Jackiem Kowalczykiem - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 09 lut 2016, 11:46

Czy był ktoś kiedyś na szkoleniu z Jackiem Kowalczykiem? Warto go posłuchać? Z góry dziękuję za odpowiedzi :-)
Grażyna :-)

Napisano: 09 lut 2016, 15:48

Naprawdę nikt z Państwa nie był u niego na szkoleniu?No chyba, że kto ktoś całkiem nowy. 02 marca 2016 jest z nim szkolenie we Wrocławiu w sprawie 500+. Nie wiem czy warto jechać...

Napisano: 09 lut 2016, 16:06

od 10 lat nie słyszałam o panu kowalczyku
pin

Napisano: 09 lut 2016, 16:14

Mój wujek tak się nazywa.
Iza1

Napisano: 09 lut 2016, 19:41

szkolenia z 500+ dla gmin mają być za DARMO tak mówiła pani minister pracy itd.
Trzy zespoły pracowników MPiPS mają ruszyć w teren i szkolić bezpłatnie o programie 500+
To po co się wybierasz do jakiegoś tam Kowalczyka ?
aga.w

Napisano: 10 lut 2016, 8:18

teraz to każdy kto ma tylko taką możliwość bierze się za szkolenia, nie ważne czy się na tym zna czy nie
po prostu łatwa kasa, poopowiada coś tam, nie istotne w temacie czy nie i żadnej odpowiedzialności przecież za to nie bierze
z tego co widzę to na email prawie co dzień wpływa kilka ofert szkoleń z rodzinnego
w każdym oczywiście prowadzący to ceniony wykładowca i praktyk - nie ważne z jakiej dziedziny i czy w ogóle wie na jaki temat ma być szkolenie
moim zdaniem taki prowadzący powinien być w jakimś stopniu weryfikowany czy posiada odpowiedni zasób wiedzy, a nie przeczyta ustawę a później powie - na wszystkie Państwa pytania odpowiem ale nie teraz tylko proszę je przesłać mi na email - i tu się temat zamyka :)
!Q!Q!

Napisano: 10 lut 2016, 8:32

"szkolenia z 500+ dla gmin mają być za DARMO tak mówiła pani minister pracy itd.
Trzy zespoły pracowników MPiPS mają ruszyć w teren i szkolić bezpłatnie o programie 500+"
nie uwierzę póki nie zobaczę. Nie wierze w normalność w tym kraju.

PS. jestem też ciekawy czy zdążą odwiedzić cały kraj do czasu wprowadzenia w życie ustawy, bo może się okazać, że te darmowe szkolenie wypadnie w grudniu. Tempo wprowadzenia tej ustawy dali iście stachanowskie. 10000% normy wyrabiają.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 10 lut 2016, 9:43

oczywiście opis jakim jest specjalistą i gdzie pracował, to jak najbardziej został zamieszczony :-) Szkolenie podsunęła mi moja Kierowniczka zachęcając do skorzystania i posłuchania kogoś innego (mamy stałego szkolącego do którego zawsze jeździmy). Ale ja już nie raz byłam na szkoleniu z "inną" osobą i wracałam niezadowolona. Dlatego przezornie wolałam zasięgnąć informacji, czy może ktoś coś będzie umiał na jego temat powiedzieć. A co do darmowych szkoleń, to jak coś będzie organizowane,to wiadomo, że się zgłoszę. Niestety do kwietnia wcale nie jest daleko, a nasz ośrodek nie dostał jeszcze żadnej takiej oferty na szkolenie... Myślę, że szkolenie z p. Kowalczykiem sobie podaruję, nie będę ryzykować, bo kosztuje też nie mało-390zł.

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x