szkolenie z Mazurkiewiczem Warszawa
szkolenie z Mazurkiewiczem Warszawa
czy ktoś wczoraj był i czy są jakieś rozbieżności pomiędzy tym co mówi ministerstwo?
Re: szkolenie z Mazurkiewiczem Warszawa
Ten to cwaniak pełną gębą...znalazł sposób na życie.....podziwiam gościa...trzepie kasę na frajerach równo......jednocześnie nie podziwiam ludzi którzy mu dają zarobić.....
skonczcie z tym mazurkiewiczem i jego bzdurami do szescianu od lat wygadywanymi - ten koles juz po tygodnie nie trybi co nawygadywał na poprzednim szkoleniu. A wy dalej bezkrytycznie nabijacie mu kabze
Dokładnie, też nie rozumiem tego zachwytu nad Mazurkiewiczem. Byłam wielokrotnie na szkoleniach z MAzurkiewiczem, Piskozubem czy Wardachem i nie rozumiem, dlaczego niektórzy mówią, że to właśnie Mazurkiewicz jest jakimś autorytetem w dziedzinie pomocy społecznej. Ceny jego szkoleń z kosmosu, a on sam jest bardzo przeciętnym wykładowcą, najsłabszym spośród wymienionych. Ale jak gopsy głupie to niech mu dalej płacą.
- noteev
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nikt nikomu nie każe jeździć na szkolenia z kimkolwiek. Jeżeli jesteście tak obcykani z tematem, to po co Wam szkolenia, ba po co Wam forum OPS. Przecież wszystko napisali w ustawach 

Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne.
Albert Camus
Albert Camus
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a ja sobie cenię Mazurkiewicza, choć nie ze wszystkim się zgadzam 

"Gdyby ludzie zastanawiali się nad jedną trzecią tego, o czym mówią, świat byłby rajem" Carlos Ruiz Zafón
O własnie, ja bez szkolenia jaka jestem mąądranoteev pisze:Nikt nikomu nie każe jeździć na szkolenia z kimkolwiek. Jeżeli jesteście tak obcykani z tematem, to po co Wam szkolenia, ba po co Wam forum OPS. Przecież wszystko napisali w ustawach

Ale coś mi sie wydaje, że forumowy autorytet Elmer, to własnie pan M.
Oprócz szkolenie z Mazurkiewiczem Warszawa - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
żona i matka dziecka
skład rodziny
Ukrainka mężatka z Polakiem
500+ skład rodziny ze studentem
utrata i uzysk dotyczy jakich lat? proste pytanie ;/
500+ a brak FA
jeszcze raz samotne
Nowe sprawozdanie w CAS "Wdrożenie 500 plus"
500+
500 + w trakcie rozwodu
Art. 13 ust. 12
oświadczenia dla wszystkich pełnoletnich ?
Ryczałtowiec
jak utracić?
Wniosek na II dziecko i kolejne
Rodzina zastępcza