szkolenie z PCCPOLAND z Izabelą Siudak - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 28 gru 2015, 11:08

Witam
Czy ktoś z Państwa brał udział lub wybiera się na szkolenie organizowane przez firmę PCCPOLAND które prowadzi mgr Izabela Siudak? Zastanawiam się czy warto?
henio

Napisano: 28 gru 2015, 12:52

Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć?
henio

Napisano: 28 gru 2015, 13:01

właśnie ja też się zastanawiam czy warto białystok prawda?
Madziczek

Napisano: 28 gru 2015, 16:02

dla mnie szkolący to tylko MAZURKIEWICZ :) a kto to jest Pani Siudak?
GAJA18

Napisano: 28 gru 2015, 16:24

z oferty szkolenia wyczytałem ze to pracownik GOPSU a co do szkolącego to też opowiem się jedynie za Panem Mazurkiewiczem sprawdzony i konkretny gość Poza tym KPA ma chyba w małym paznokciu :D
henio

Napisano: 28 gru 2015, 23:46

Mazurkiewicz to juz takie brednie co szkolenie od lat opowiada ze trzeba mozgu własnego nie miec zeby wygadywac bzdury jaki to z niego okspert. A ten Siudak to jakis kolejny kosmita nie majacy bladego pojecia, objawiajacy sie z choinki po świetach.
Niedługo małpy z zoo beda szkolić ze świadczeń rodzinnych i tez bedziecie sie na tym forum zastanawiac czy warto jechac. Ruszcze mozgi i raczcie przepisy przeczytac a nie kompletne bezmózgowie, niesamodzielnośc i na wszystko szkoleniq wam potrzeba, włącznie niedługo z tabliczka mnożenia.
olx22

Napisano: 29 gru 2015, 9:40

Przeczytaj co piszesz osobniku zanim wyślesz w świat bo inteligencja to na pewno jest ci daleka i nieznana a szacunek dla człowieka obcy w przeciwieństwie do tego bezmózgowia które codziennie ci towarzyszy. Żal mi tej twojej pustki!
henio

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x