Szkolenie z ZUSu? - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 3 z 4    [ Posty: 33 ]

Napisano: 15 lut 2022, 14:51

na szkoleniu podano , że należy wystąpić z wnioskiem papierowym do najbliższej jednostki Zus. ( wysłać tradycyjnie pocztą)
Wniosek ma zawierać:
- pismo przewodnie - wniosek o nieudostępnienie danych
- lista osób których dotyczy zaświadczenie ( imię nazwisko i pesel)
- wydruk dla każdej osoby wywołanej usługi z empatii z komunikatem że należy wystąpić z wnioskiem OK-WUD
- odrębny dla każdej osoby wniosek OK-WUD
- upoważnienie poświadczone za zgodność z oryginałem otrzymane od wójta, burmistrza itp. do realizacji
- należy wskazać w piśmie przewodnim koordynatora do obsługi dodatku osłonowego( należy podać osobę która się tym zajmuje : jego imię, nazwisko, telefon i adres email)
jonek21
Praktykant
Od: 19 sie 2017, 13:50
Zajmuję się: ŚR, ŚW, KDR, ZA ZYCIEM

Napisano: 15 lut 2022, 15:11

jonek21 pisze:
15 lut 2022, 14:51
na szkoleniu podano , że należy wystąpić z wnioskiem papierowym do najbliższej jednostki Zus. ( wysłać tradycyjnie pocztą)
Wniosek ma zawierać:
- wydruk dla każdej osoby wywołanej usługi z empatii z komunikatem że należy wystąpić z wnioskiem OK-WUD
- upoważnienie poświadczone za zgodność z oryginałem otrzymane od wójta, burmistrza itp. do realizacji
- należy wskazać w piśmie przewodnim koordynatora do obsługi dodatku osłonowego( należy podać osobę która się tym zajmuje : jego imię, nazwisko, telefon i adres email)
I może jeszcze przyjechać i samemu sobie odpowiedzi sporządzić :mrgreen: W wentyl mnie mogą co najwyżej pocałować 8-)
Korowiow
VIP
Od: 05 gru 2016, 8:51
Zajmuję się: Fszystkim

Napisano: 15 lut 2022, 15:16

:lol: :lol: :lol: coraz śmieszniej zaczyna być
gops1199
Stażysta
Od: 07 sty 2022, 10:02
Zajmuję się: FA ŚR DO

Napisano: 15 lut 2022, 15:18

my od lat korespondujemy z zus e-puapem, bez jakichś wynalazków i wszystko pięknie gra i buczy...

co ma zawierać pismo do zus poza wskazaniem żadanych danych: oznaczenie organu wnioskującego i podstawę prawną umożliwiającą uzyskanie żądanych informacji. Wsio ;)

w tej instrukcji najbardziej mnie urzekło jednak
pismo przewodnie - wniosek o nieudostępnienie danych
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 15 lut 2022, 16:00

poproszę o materiały ze szolenia ZUS na maila: mattana2410@gmail.com
mattana
Stażysta
Od: 11 kwie 2017, 13:54
Zajmuję się: SW DS ST SR FA DM

Napisano: 15 lut 2022, 16:21

Taki mały Offtopic, patrzę na te wasze adresy poczty elektronicznej na ogólnodostępnym forum i sobie myślę: wot gieroje! :mrgreen:
Korowiow
VIP
Od: 05 gru 2016, 8:51
Zajmuję się: Fszystkim

Napisano: 16 lut 2022, 8:25

no ba, spam boty orgazmują :lol:
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 16 lut 2022, 9:07

jonek21 pisze:
15 lut 2022, 14:51
Wniosek ma zawierać:

wystąpiłam z naszym standardowym wnioskiem do ZUS o udostępnienie danych, bez tych wszystkich załączników i bardzo ładnie po tygodniu dostałam już odpowiedź.
MilenaMilena
Stażysta
Od: 13 sie 2015, 11:20
Zajmuję się:

Napisano: 16 lut 2022, 9:24

marta_k_24 pisze:
14 lut 2022, 20:16
mogę wysłać materiały ze szkolenia na maila. a macie może wzory informacji, decyzji odmowy, wezwanie do uzupełnienia lub poprawienia wniosku, informację o wycofaniu wniosku???
Proszę wysłać mi na emaila mea_17@wp.pl

Będę wdzięczna.
Pozdrawiam :D
Eswuszka
Referent
Od: 27 kwie 2017, 10:54
Zajmuję się: świadczenia

Napisano: 16 lut 2022, 13:27

poproszę o materiały ze szolenia ZUS na maila:marta.paz-grecak@bodzentyn.pl
dziękuję :)
martapaz
Praktykant
Od: 16 lut 2022, 12:46
Zajmuję się: ŚW

Strona 3 z 4    [ Posty: 33 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem