Mam propozycję. Jeżeli ktoś ma możliwość i chęć podzielić się jakimś wzorem czy poradą, proszę Was, róbmy to tutaj, na forum. Nie spamujmy adresami e-mail. Wiadomo, że każdy z Nas jest tutaj w wiadomym celu: znaleźć pomoc bądź udzielić pomocy innym. Pozdrawiam.
Witam, teoretycznie powinniśmy od dzisiaj wprowadzać dane do systemu CEEB. Mam pytanie, czy wiadomo jak to wprowadzać? Jest zakładka "wykaz osób uprawnionych - moje wnioski", ale nie widzę tam opcji dodania osób, by móc dane wprowadzić. Chyba, że jest to w innej zakładce? Wprowadzamy dane osób, które od 1 sierpnia mają przyznany DM, czy złożyły wniosek w sierpniu? Ktoś orientuje się i pomoże?
ja jestem zalogowana bo byłam upoważniona do wprowadzania deklaracji emisyjności budynków...jeżeli chodzi o dodatki mieszkaniowe administrator lokalny mnie nie może upoważnić jeszcze bo mnie nie widzi w osobach upowaznionych u siebie...hehe...zobaczymy może sie jakoś wyklaruje to...choć nikt nic nie wie...
Witam, ja również poproszę o wzór upoważnienia: [email protected]
Czy macie już dostęp do ZONE? I czy zmieniła się data rozpoczęcia wprowadzania danych, bo było od 18.09.2023?