Klikasz prawym przyciskiem myszki i EDYTUJmonelia100 pisze: ↑07 mar 2024, 11:11Jak zrobic edycję danych?
Zmarł wnioskodawca, muszę zmienić kwotę świadczenia (policzyc za 4 m-ce)
monelia100 pisze: ↑07 mar 2024, 11:11Jak zrobic edycję danych?
Jak to czemu? Wypłacać dodatek zmarłemu? Serio? Owszem zmiany, ale zgon chyba nie nazwiemy "zmianą"...Knapa pisze: ↑08 mar 2024, 10:32monelia100 pisze: ↑07 mar 2024, 11:11Jak zrobic edycję danych?
czemu:
Art 7
10. Zmiany danych zawartych we wniosku lub deklaracji złożonej przez wnioskodawcę, które nastąpiły w okresie 6 miesięcy od dnia przyznania dodatku mieszkaniowego, nie mają wpływu na wysokość wypłacanego dodatku mieszkaniowego.
niby proste...klikam na konkretny adres ...prawym myszki i edytuj...i nic...znów jest wprowadź budynek...więc mam wprowadzić znów adres ? Przecież kliknęłam już konkretny adres, gdzie chcę zmienić dane dodatku...jeśli wprowadzić mam na nowo...to trochę głupie...Fantomas pisze: ↑08 mar 2024, 9:50Klikasz prawym przyciskiem myszki i EDYTUJmonelia100 pisze: ↑07 mar 2024, 11:11Jak zrobic edycję danych?
Zmarł wnioskodawca, muszę zmienić kwotę świadczenia (policzyc za 4 m-ce)![]()
Niestety tak, ponownie wybrać adres. Pojawić się może kilka wpisów. Zjędź na prawą stronę i po kwocie dojdziesz, który to był dodatek.:-) pisze: ↑08 mar 2024, 14:44niby proste...klikam na konkretny adres ...prawym myszki i edytuj...i nic...znów jest wprowadź budynek...więc mam wprowadzić znów adres ? Przecież kliknęłam już konkretny adres, gdzie chcę zmienić dane dodatku...jeśli wprowadzić mam na nowo...to trochę głupie...Fantomas pisze: ↑08 mar 2024, 9:50Klikasz prawym przyciskiem myszki i EDYTUJmonelia100 pisze: ↑07 mar 2024, 11:11Jak zrobic edycję danych?
Zmarł wnioskodawca, muszę zmienić kwotę świadczenia (policzyc za 4 m-ce)![]()