Szykanowana za zdjęcia na Naszej-klasie
Szykanowana za zdjęcia na Naszej-klasie
Uczennica szykanowana za zdjęcia na Naszej-klasie
https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... lasie.html
Uczennica z Kisielic ma w szkole niemałe problemy przez zdjęcia zamieszczone na portalu Nasza-Klasa i w lokalnej gazecie.
https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... lasie.html
Uczennica z Kisielic ma w szkole niemałe problemy przez zdjęcia zamieszczone na portalu Nasza-Klasa i w lokalnej gazecie.
Re: Szykanowana za zdjęcia na Naszej-klasie
Wszyscy dorośli wiemy, że obecne grona pedagogiczne to połowa nieuków, którzy pokończyli zaocznie studia albo nie i nawet nie czytali swojej pracy końcowej bo ten co im napisał to i od razu zreferował.
Takich gamoni trudno znaleźć. Jestem za zabraniem im wszystkich przywileji gdyz jest to niesprawiedliwe wobec ludzi pracy.
Ich żądanie i ciągłe narzekania OBRAŻAJĄ - NAS ludzi pracy. Jak jestem w szkole to nóż mi się otwiera aby zrobić z nimi porządek ale syn mi tłumaczy, że już kończy i sobie pójdzie dalej a te głópki tu zostaną.
Przydałoby się ich przegonić do prawdziwej pracy.
Szkoda gadać!!!!!
Takich gamoni trudno znaleźć. Jestem za zabraniem im wszystkich przywileji gdyz jest to niesprawiedliwe wobec ludzi pracy.
Ich żądanie i ciągłe narzekania OBRAŻAJĄ - NAS ludzi pracy. Jak jestem w szkole to nóż mi się otwiera aby zrobić z nimi porządek ale syn mi tłumaczy, że już kończy i sobie pójdzie dalej a te głópki tu zostaną.
Przydałoby się ich przegonić do prawdziwej pracy.
Szkoda gadać!!!!!
Obie bardzo urodziwe hehehehehehehehehehehehehe.
pani, która obraza nauczycieli, widać, zesama nie ma wyksztalcenia a jezeli ma to ukonczyla jeza za kury i jajka.
A ja wam powiem tak...mamuska ktora chyba bardziej widzi sponsoring dla corki a nie wykształecenie...kiedys sobie poogladałam zdjecia 15, 16 , 17 latek...koszmar, wyglądają jak male ku...Gdzie sa matki???? szykanowana///a moze znalazł sie ktos mądry kto chce jej myslenie wyprostować...a fizis mamusi mówi wszytko:):)
Mam córke...nie wiem jak bym zareagowała gdybym takie prowokacyjne zdjecia zamiesciła....te dziewczyniska nie wiedza co dzieciństwo, młodość...dla nich ważne : skóra, fura i komóra i to przy apaluzie matek!
Z drugiej strony to jest lansowane pzrez media, golizna, prowokacja i dlatego rola rodzica jest wielka ...
Mam córke...nie wiem jak bym zareagowała gdybym takie prowokacyjne zdjecia zamiesciła....te dziewczyniska nie wiedza co dzieciństwo, młodość...dla nich ważne : skóra, fura i komóra i to przy apaluzie matek!
Z drugiej strony to jest lansowane pzrez media, golizna, prowokacja i dlatego rola rodzica jest wielka ...
LUDZIE co za bzduryyyyy. POLSAT- owskie wypociny. Telewizja kłamie
co do nauczycieli macie zupełną rację, bo nikt większej krzywdy nie zrobi dziecku jak własny rodzic i \"nadgorliwy\" nauczyciel, bo z tródną młodzierzą się nie chce pracować najlepiej pozbyć się kłopotu ze szkoły i kwita a problem zgłosić pracownikowi socjalnemu.Oczywiście są wyjątki i to piękne jak w każdym zawodzie.
Oprócz Szykanowana za zdjęcia na Naszej-klasie - HYdE PaRK przeczytaj również:
socjalne nieuki
co nowego we Wrocławiu?
Rafał Ziemkiewicz chwali Michnika
Kto kupi Polskę?
Bambus w szynce
BRAWO ZOBU WROCŁAW!!!
Zapraszam do lektury moich wierszy ** Oto one:
Nowa strona www o pomoganiu i rozwoju
moze ktos podpowie
Obywatele w UE
sezamie otwórz sie