Terminal mobilny

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
ODPOWIEDZ
aniamz

Terminal mobilny

Post autor: aniamz »

Witam,
musze pobrać aktualizację na terminal mobili jednak cały czas mam komunikat że wystąpiła nieoczekiwany błąd: nieznany adres serwera aktualizacji. Mam wpisany https://otm.mpips.gov.pl/update_info.xml czy on jest poprawny? czy należy wpisać jakiś inny? Jak inny to może wie ktoś jaki? Bardzo proszę o pomoc.
opal

Re: Terminal mobilny

Post autor: opal »

mam ten sam problem
gopsianka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: gopsianka »

i ja mam problem z tym terminalem mobilnym; zalogowałam się do systemu jednak nie mogę zalogować się do programu, ani jako administrator ani jako pracownik - system odrzuca wszystkich zarejestrowanych użytkowników; dodam że jak loguję się na komputerze stacjonarnym to wszystko jest ok, nie mam pojęcia co robię nie tak ... pomocy ???
opal

Post autor: opal »

musisz zalogować się jako administrator za pomocą loginu i hasła dostarczonego kiedyś przez administratora wojewódzkiego.
gopsianka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

dzięki, a czy do OTM i ZMT są takie same hasła i loginy, bo wciąż mi się nie udaje :(
gopsianka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

okazało się że nie tylko ja mam problem z zalogowaniem się do OTM, całe województwo mazowieckie nie ma możliwości zalogowania
Gość

Post autor: Gość »

nie zaktualizuje Wam terminala jeśli jest zła godzina podana (zmienić w BIOS)
ODPOWIEDZ