Witam,
musze pobrać aktualizację na terminal mobili jednak cały czas mam komunikat że wystąpiła nieoczekiwany błąd: nieznany adres serwera aktualizacji. Mam wpisany https://otm.mpips.gov.pl/update_info.xml czy on jest poprawny? czy należy wpisać jakiś inny? Jak inny to może wie ktoś jaki? Bardzo proszę o pomoc.
Terminal mobilny
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Terminal mobilny
i ja mam problem z tym terminalem mobilnym; zalogowałam się do systemu jednak nie mogę zalogować się do programu, ani jako administrator ani jako pracownik - system odrzuca wszystkich zarejestrowanych użytkowników; dodam że jak loguję się na komputerze stacjonarnym to wszystko jest ok, nie mam pojęcia co robię nie tak ... pomocy ???
musisz zalogować się jako administrator za pomocą loginu i hasła dostarczonego kiedyś przez administratora wojewódzkiego.
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dzięki, a czy do OTM i ZMT są takie same hasła i loginy, bo wciąż mi się nie udaje 

-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
okazało się że nie tylko ja mam problem z zalogowaniem się do OTM, całe województwo mazowieckie nie ma możliwości zalogowania
nie zaktualizuje Wam terminala jeśli jest zła godzina podana (zmienić w BIOS)
Oprócz Terminal mobilny - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
Nowy znacznik - nagłówek - Sygnity
Aktualizacja SR Sygnity do poziomu G-1.03-2-3.4
Empatia - kłopot z wysłaniem - Sygnity.
Problemy z wysyłaniem dokumentu
Zgłoszenia problemów technicznych
Empatia - rejestracja terminala i użytkownika
brak odmów
wyjustowanie tekstu
błąd systemu w przypadku utraty dochodu
zł za zł jak wprowadzić decyzję ROPS do sygnity
Jak sporządzić taki wykaz?
przyznanie zasiłku stałego
Potwierdzenie odbioru
Brak wykazanych składek w miesiącu maju 2016 r.
sprawozdanie z pieczy
Problem poczta ops.pl