Bardziej chodziło mi o tę część wpisu, no ale jak już wypiłeś do mnie...Hawcia pisze: Przez lata pracowałam w UM od niedawna nasze zadania są w MOPS - nie miałam wiedzy pracowników socjalnych.
.... to niestety, muszę Ci powiedzieć, że nie Ty będziesz przeprowadzał u mnie kontrolę i nie Ty jesteś wyznacznikiem tego jak będę prowadził postępowanie administracyjne i co będę wymagał od stron w postępowaniu dowodowym.de Charette pisze: ↑23 paź 2023, 7:45xd
dla beki to jest twój wpis. Twoje postępowanie administracyjne zaczyna się na przyjęciu wniosku a kończy na wydaniu zaświadczenia.
Ja rozumiem, że większość z Was ma w poważaniu, co Wam tam ludzie w tych wnioskach oświadczą, chcecie mieć święty spokój, jak najszybciej załatwić sprawę.
Ale nie tędy droga, chcesz mieć święty spokój idź na taśmę produkcyjną, ale na litość Boską eliminujcie przynajmniej te osoby które w perfidny sposób chcą Was oszukać, bo wiedzą, że i tak im nic nie grozi, bo urzędnik ma wyjebane na to co sobie napisze we wniosku