Tom Elmer inni dziecko nie mieszka z rodzicami
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Tom Elmer inni dziecko nie mieszka z rodzicami
Mam przypadek , ze matka wnioskuje na dziecko 500 + lat.15 , które nie mieszka z )nią wiem to od dziewczyn z pomocy społecznej) mieszka od kilku lat z babcią bo matka założyła nową rodzinne a to dziecko było panieńskie. Czy powołując się na def. rodzinny powinnam jej odmówić prawa do 500 bo wyraźnie napisane jest pozostające na utrzymaniu wspólnie zamieszkujące dzieci .
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
Re: Tom Elmer inni dziecko nie mieszka z rodzicami
art. 26 KC
Miejscem zamieszkania dziecka pozostającego pod władzą rodzicielską jest miejsce zamieszkania rodziców albo tego z rodziców, któremu wyłącznie przysługuje władza rodzicielska lub któremu zostało powierzone wykonywanie władzy rodzicielskiej.
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
W teorii tak powinno być ale tak w tym przypadku nie jest matka na wywiadzie potwierdziła ze nie mieszka z nią ale ona loży na jego utrzymanie daje mi zasiłek i świadczenia z funduszu bo bierze na niego. Co mam dac odmowę
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja bym aprzyznała
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
chybaewalu pisze:ja bym aprzyznała

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
Oprócz Tom Elmer inni dziecko nie mieszka z rodzicami - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
czy mogę podpisać decyzje- czy należy zastosować wyłączenie
Urzad marszalkowski
separacja - brak opieki naprzemiennej
Wezwanie
dochód uzyskany 500+
Ha przeliczeniowe
przeliczanie 500+
PROBLEM Z EMPATIĄ
DOCHÓD NIEOPODATKOWANY
Elmer, Tom, Ewalu i Inni - alimenty zasądzone od 01.01.2014r
umowa zlecnie co miesiąc nowa
DOKUMENTY Z EMPATII