top-team i zmiany - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 22 wrz 2015, 9:47

Czy top-team planuje jakieś aktualizacje bo widzę, że u mnie stoi wszystko w martwym punkcie z e zwrotami a czas nagli...
aneta83

Napisano: 22 wrz 2015, 10:05

też czekam a wpłaty leżą i czekają do rozliczenia
kasiam.

Napisano: 22 wrz 2015, 10:11

wczoraj w południe ukazała się aktualizacja; już aktualizowałam program
gopsianka
Referent
Od: 07 kwie 2014, 13:27
Zajmuję się:

Napisano: 22 wrz 2015, 11:42

gopsianka pisze:wczoraj w południe ukazała się aktualizacja; już aktualizowałam program
a możesz mnie poinstruować jak samemu zrobić taką aktualizację??? :D
kasiam.

Napisano: 22 wrz 2015, 11:55

robiłam poprzez aplikację Menager
gopsianka
Referent
Zajmuję się:

Napisano: 22 wrz 2015, 12:07

gopsianka pisze:robiłam poprzez aplikację Menager
tzn gdzie wchodzisz??? możesz mi opisać poszczególne etapy aktualizowania??? byłabym bardzo wdzięczna :D :D :D
kasiam.

Napisano: 22 wrz 2015, 12:07

poprawka jest ale moim zdaniem nie jest do końca OK bo podczas zwrotu dalej występuje podział na okresy zasiłkowe mi się wydaje, że skoro dotychczasowa kolejność zaliczania zwrotów w zależności od tego czy była decyzja zwrotowa czy jej nie było już nie obowiązuje to zwrot powinien być rozliczony na sumie zadłużenia
grzegorz_k

Napisano: 22 wrz 2015, 12:17

Zaliczasz wpłate zatem na najstarszy okres czy na najnowszy?
aneta83

Napisano: 22 wrz 2015, 12:43

kasiam - mam zainstalowany program TT-Menager (ma służyć do szybkiego aktualizowania programów firmy TT, niestety różnie z nim bywa), po prostu wchodzę w program klikam i sam robi aktualizację;
Grzegorz_k - też uważam, że dług powinien być rozliczony na sumie zadłużenia; i zupełnie nie wiem jak zaliczać spłatę na najstarszy czy na najmłodszy okres, jak będziecie robić ?
gopsianka
Referent
Zajmuję się:

Napisano: 22 wrz 2015, 12:48

pozwala wybrać ale przed chwilą rozmawiałem z Panem Arkadiuszem Milewskim i doszliśmy do wniosku, że jedynym sposobem, żeby na razie nie rozwalić zaliczania na okresy zasiłkowe ( a póki co dobrze by było tego nie rozwalać bo nie wiadomo kiedy urzędy skarbowe uchylą postępowania ) jest sposób taki że : program zalicza na najstarsze odsetki, jak spłacą się wszystkie w danym okresie to wyskakuje komunikat o konieczności dokonania wprowadzenia reszty kwoty w kolejnym okresie zasiłkowy (oczywiście jako odsetki). W przyszłości jak będzie wiadomo czy organy chcą na siłę trzymać podzał na okresy to tak zostanie jak wszyscy uznają, że to nie ma sensu to będzie to można przebudować w sumy wszystkich
grzegorz_k

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x