Transmisja z II Konferencji Smoleńskiej
Re: Transmisja z II Konferencji Smoleńskiej
Smoleńskie herezje. A będzie ksiądz Macierewicz?
Nie powielaj jałowej propagandy, która namawia do zaprzestania dochodzenia prawdy o tym co się wydarzyło.
Masz oczy i uszy zatkane tą papką medialną pod hasłem herezja smoleńska, antek awiator itp.
Masz oczy i uszy zatkane tą papką medialną pod hasłem herezja smoleńska, antek awiator itp.
Materiał propagandowy bojówek Palikota, czy dekalog Leminga powyżej?
Ileż można dupcyć o tym samym?!
Już wszystko wiadomo o Smoleńsku. Cała reszta jest tylko po to by oszołomy w 2015 wybrały PiS. Yaro i Macier ze swoimi herezjami potrafią sie wstrzelić w nasze narodowe wady takie jak zawiść, ksenofobia, rusofobia.
Już wszystko wiadomo o Smoleńsku. Cała reszta jest tylko po to by oszołomy w 2015 wybrały PiS. Yaro i Macier ze swoimi herezjami potrafią sie wstrzelić w nasze narodowe wady takie jak zawiść, ksenofobia, rusofobia.
https://img.sadistic.pl/pics/0348be08a3f0.jpg
pozwoliłam sobie też to wkleić bo to bardzo dobry, skrótowy przekaz. Mało słów dużo prawdy!!!
pozwoliłam sobie też to wkleić bo to bardzo dobry, skrótowy przekaz. Mało słów dużo prawdy!!!
no niesamowicie ciekawa konferencja hehehe............. oni tam wszyscy mają świętą rację!
Oprócz Transmisja z II Konferencji Smoleńskiej - HYdE PaRK przeczytaj również:
Obrońcy życia triumfują. Parlament Europejski nie uznał aborcji za prawo człowieka
Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego?
TO JEST TO
róbta co chceta byle u koryta ???
pedofilia
nauczycielki to pedofilne je ba czki
Czy wszesnoszkolna edukacja seksualna jest potrzebna? Czy podobnie jak Michalik uważacie że takie zajęcia pozbawiają dzieciaki w
Ruch społeczny
Dlaczego Michalik rozwala własną stajnię?
Kiedy rozwiążą durny zespół Macierewicza?
Rezolucja PE w sprawie aborcji
Wiersze
Kuriozum
Strajk w łódzkim MOPS
Czas dzibar się kończy. Wiecie co z nią i jej lokalem?
Odwołają ją dziś? Czy PiS odniesie symboliczne zwycięstwo w stolicy?