TT-POMOC - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 01 mar 2010, 0:16

dlaczego tak mało ośrodków pracuje na tym programie (chodzi mi o pomoc społeczną)? większość robi na sygnity... a program jest spoko, wiem bo sami na nim pracujemy.
~***

Napisano: 18 mar 2010, 10:32

może teraz jest spoko ale kiedyś masakra wiec stracili klientów podobnie jak pomost z micompu
Wiekszość przeszła na sygnity lub do inforu.
~yoyo

Napisano: 21 mar 2010, 19:24

to fakt, kiedyś była masakra i ciągle była poprawka do poprawki programu... ale teraz to fajny i prosty program
~***

Napisano: 25 mar 2010, 13:59

Sprawa bardzo prosta sygnity blokowało innych producentów, przecież sygnity to computerland=kiepski program.
~luk

Napisano: 26 mar 2010, 12:47

wypowiedź jest właściwie poniżej poziomu komentowania, nie po raz pierwszy zresztą na tym forum, ponieważ jednak zawiera nieprawdziwą informację o rzekomym blokowaniu, nie może pozostać bez reakcji - każdy kto choć trochę miał do czynienia z procesem przyznawania homologacji przez MPiPS dla programów do pomocy społecznej to dobrze wie jak było i kto w rzeczywistości był i jest \"blokowany\", a kto dostał nawet kosztem obniżenia wymagań specjalnie dla niego.
dodam, że nie jestem okrutny i nie chcę kopać leżącego, bo wtedy przytoczyłbym linki z forum producenta, gdzie jest mowa o tym jak ludzie przechodzą z niego na nasz rzekomo kiepski program i jakie są ich reakcje, kto chce niech sobie sam zobaczy

mimo wszystko pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
Tomek
~Tomek

Napisano: 29 mar 2010, 16:38

szkoda naprawdę szkoda że wasz produkt pracuje pod linuxem i w technologii trójwarstwowej, może za 100 lat coś nowego wymyślicie, a tak nawiasem mówiąc jak wejdzie już niedługo obowiązek pracy jednostek samorządowych i centralnych na oprogramowaniu open co w tedy zrobicie ??????????
~doktor solfernus

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x