Czy wstawiacie wszystkie informacje o wyborze turnusu do systemu SOW? i co robicie w przypadku braku organizatora/ ośrodka w systemie SOW (do wstawiających?)
Chciałam juz mieć prowadzone w systemie i wypłacane, a już druga osoba ma wybranego organizatora który nie widieje w SOW. i znowu w raportach bedzie błąd na koniec i będzie wina realizatora ze nie chce mu sie wstawiać.
Turnusy rehabilitacyjne SOW
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Pracuję w dziale rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, zajmuję się programem Aktywny Samorząd.
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Aktywny samorząd
- Kontakt:
Re: Turnusy rehabilitacyjne SOW
A sprawdziłaś, czy ten organizator posiada wpis do rejestru organizatorów? Tez miałam sytuację, że podczas wprowadzania informacji o wyborze turnusu nie było organizatora i okazało się, że nie posiada on w ogóle wpisu do rejestru.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Pracuję w dziale rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, zajmuję się programem Aktywny Samorząd.
- Kontakt:
Re: Turnusy rehabilitacyjne SOW
Ja wpisy sprawdzam na stronie empatii, ale nie każdy musi być zarejestrowany w systemie SOW, tak mówią na infolinii
Oprócz Turnusy rehabilitacyjne SOW - PFRON - zadania powiatów przeczytaj również:
Sprzęt rehabilitacyjny - umowy w SOW
Szkolenie Wasiak
Umowa bariery techniczne
masażer wielfunkcyjny
Mieszkaniec DPS, a dofinansowanie
turnus - zmiana stopnia niepełnosprawności
Aktywny samorząd C2
Rezygnacja z przyznanego dofinansowania TURNUSY
b. architektoniczne
TURNUS REHABILITACYJNY- brak realizacji zadania
Provox® FreeHands FlexiVoice likwidacja barier w komunikowaniu
Dof. do zakupu roweru elektrycznego
nakładka na sensor FreeStyle Libre
Nakładka Miao Miao 2 do sensorów FreeStyle Libre.
bariery w komunikowaniu się
Turnusy Rehabilitacyjne- negatywne rozpatrzenie