tytuł wykonawczy
Re: tytuł wykonawczy
to tytuł egzekucyjny zaopatrzony w klauzulę wykonalności np wyrok zasadzajacy alimenty czyli w imieniu RP Sad w składzie takim a takim na posiedzeniu jawnym w dniu... orzekł: pkt 1 zasądzić od X na rzecz Y kwote .... płatne do rąk np / matki / ojca do dnia w równych miesiecznych ratach począwszy od dnia.... w pkt 2 zasądził zwrot kosztów postępowania w tym kosztów zastępstwa procesowego wg norm przepisanych np albo spisu kosztów nadał wyrokowi z urzędu klauzule wykonalności w pkt 1 to wszystko nie bardzo wiem w czym problem
niek nie wie w czym problem, ale nikt żadnego wzoru nie wrzucił.
czasami naprawdę trzeba napisać 1 plus 1 równa się dwa
a nie tylko mówić: to takie proste.. .
czy myślicie ze ludzie proszą o to tylko z lenistwa?
a może mają tysiąc innych spraw na głowie i liczą na czyjąś życzliwość..
wiec mój drogi przedmówco.. nie mów w czym problem tylko podaj wzór albo w ogóle nie wypowiadaj się w temacie .. bo śmiem twierdzić że próbujesz się dowartościować.. .
czasami naprawdę trzeba napisać 1 plus 1 równa się dwa
a nie tylko mówić: to takie proste.. .
czy myślicie ze ludzie proszą o to tylko z lenistwa?
a może mają tysiąc innych spraw na głowie i liczą na czyjąś życzliwość..
wiec mój drogi przedmówco.. nie mów w czym problem tylko podaj wzór albo w ogóle nie wypowiadaj się w temacie .. bo śmiem twierdzić że próbujesz się dowartościować.. .
sam tytuł wykonawczy to jest specjalny druk do tego . A kwestia wypełnianai jest rózna ( w zalezności który US w jaki spósób do wypłenienia pochchodzi)
Oprócz tytuł wykonawczy - Wzory pism przeczytaj również:
Wzór o ubezpieczenie do szpitala do opieki społecznej
FA-wzór notatki służbowej - nie zastanie dłużnika
wniosek o ściganie do komornika
wszczęcie
decyzja uchylająca
kontrakt socjalny
wzór postanowienia do ROPSU
czy moze byc taki wzor decyzji zmieniajacej?
nienależnie pobrany fundusz wzór decyzji
becik
wzór upoważnienia
odwołanie od orzeczenia
Wzór odwołania
Decyzja przedluzajaca okres zasilkowy ... jaka podstawa czy tak moze byc jak sadzicie ?
fundusz-prosze pomóżcie
wznowienie postępowania