wysylam TW elektronicznie pierwszy raz i mam problem bo wyskakuje ostrzezenie ze nie mamy w systemie wpisanego kodu wierzyciela, znalazlam gdzie to wpisac ale nie wiem co tam mamy wpisac, pomoze ktos?
udalo mi sie to wszystko zrobic, ale teraz jak wygenerowalam plik xlm ale jak dam podglad to widze pierwotny tytuł i nie ma w nim rzeczy ktore poprawialam recznie w edycji tytułu jak to ogarnac zeby bylo ok???prosze o pomoc
Ja dopiero zaczynam zabawę. Powpisywałam te kody, kod wierzyciela a teraz nie wiem który jest aktualny tytuł w programie, to znaczy szablon:(.
Marlenka poradziłaś sobie?
juz wszystko zrobilam w sytemie, tylko teraz zeby moc wyslac do US to trzeba pozyskac klucz dostepu o ktory wnioskujemy do dyrektora Izby Administracji skarbowej w Szczecinie, tylko teraz nie wiem jak to zrobic bo my pracyjemy w Opsie a urząd gminy juz pozyskal taki klucz i teraz nie wiem czy musimy drugi raz pisac o ten klucz czy w jaki sposób, nie wiem, moze ktos juz to rozstrzygał, w sumie zlecilam to informatykowi tylko mysle ze ja szybciej bym to zalatwila
Ja odwrotnie, wszystko już pozyskałam i skonfigurowałam ale coś nie idzie z programu. Tak, o klucz występowałam oddzielnie, jako ops ale pod "banderą" burmistrza.
Bardzo proszę powiedzcie jak krok po kroku zacząć? co to są te kody i skąd je wziąć? A może ma ktoś wzór pisma do izby skarbowej? Mam przed sobą tytuły i nie mam pojęcia od czego zacząć...