Jak w temacie, tylko czy dobrze myślę, że teraz muszę znowu odmówić i cała procedura zaczyna się na nowo? Mam taką sprawę pierwszy raz, sąd uchylił naszą decyzję oraz decyzję SKO, która utrzymała w mocy naszą. A może ktoś ma dobre uzasadnienie odmowy, gdy nie było rezygnacji z zatrudnienia?
Jak sąd uchylił decyzję SKO i Twoją to musiał wskazać dlaczego i co należy zrobić na nowo w postępowaniu . Najczęściej sąd zobowiązuje aby przy ponownym postępowaniu uwzględnić ich wskazania. Nie napisałaś żadnych danych
Ja mam podobny przypadek. Uznali ze jak przed złożeniem wniosku o świadczenie pielęgnacyjne była zarejestrowana w Urzędzie Pracy to jest to rezygnacją z zatrudnienia i skoro brała świadczenie pielęgnacyjne do 30.06.2013 roku to teraz nie można jej kazać się zatrudnić i zwalniać, wg sądu spełnia warunek rezygnacji. I co teraz z tym zrobić. Ponownie odmówić, czy przyznać od lipca do października 2013 , a co dalej, przecież nie składała wniosku od listopada 2013 roku, czy będzie jej przysługiwało wyrównanie ŚP ??????????? Nie wiem co zrobić?