sylwia1 pisze: ↑25 cze 2021, 9:52Dzisiaj przyszło rozstrzygnięcie w tej sprawie. Uchylili wyraz "pełnych" w załączniku do uchwały ze względu na istotne naruszenie prawa (modyfikowanie przepisu ustawowego). Dziwne jest to że nawet ministerstwo podało przykład jak powinna wyglądać ta deklaracja i również użyli tego słowa.... teraz zostało tylko pomyśleć jaki okres brać pod uwagę jesli chodzi o dochody
nosz to o tym właśnie mówiłem ... żeby się literalnie trzymać zapisu ustawowegoDzisiaj przyszło rozstrzygnięcie w tej sprawie. Uchylili wyraz "pełnych" w załączniku do uchwały ze względu na istotne naruszenie prawa (modyfikowanie przepisu ustawowego)
tak się pilnowałam by było zapisane tak jak w ustawie
sie nie martwtak się pilnowałam by było zapisane tak jak w ustawie...przeoczyłan na koniec ten mały druk...radca zaopiniował pozytywnie...uchwała przeszła...wojewódzki poki co nie odzywa się...
za dlugo juz tu pracuje by sie martwic;) eeetam...bedzie zle to poprawie...coz ...
Nie panikuj i drukuj tak jak uchwalona...też tak mam póki co nic nie robię...tak było na stronie ministerstwa więc...a interpretowac każdy może jak chce..ważne by dobrze później robićMilkafr pisze: ↑25 cze 2021, 14:45Zaczęłam czytać post i sobie myślę hmm, ja mam na szczęście dobrze
Biorę wniosek do ręki a tam zonk "pełnych trzech miesięcy kalendarzowych poprzedzających dzień złożenia wniosku" i szczęka mi opadła! Pierwszą uchwalę wojewoda uwalił bo się przyczepili pouczeń, telefonu... poprawiłam i byłam szczęśliwa bo "ogłosili", szczęśliwa do dzisiaj
![]()
Co robić???? Jak drukować wnioski? Poprawić na treść zgodną z ustawą czy zostawić tą uchwaloną? Ratunkuuuu![]()
Ok, teraz to i tak już nie ma chyba innego wyjścia:-) pisze:Nie panikuj i drukuj tak jak uchwalona...też tak mam póki co nic nie robię...tak było na stronie ministerstwa więc...a interpretowac każdy może jak chce..ważne by dobrze później robićMilkafr pisze: ↑25 cze 2021, 14:45Zaczęłam czytać post i sobie myślę hmm, ja mam na szczęście dobrze
Biorę wniosek do ręki a tam zonk "pełnych trzech miesięcy kalendarzowych poprzedzających dzień złożenia wniosku" i szczęka mi opadła! Pierwszą uchwalę wojewoda uwalił bo się przyczepili pouczeń, telefonu... poprawiłam i byłam szczęśliwa bo "ogłosili", szczęśliwa do dzisiaj
![]()
Co robić???? Jak drukować wnioski? Poprawić na treść zgodną z ustawą czy zostawić tą uchwaloną? Ratunkuuuu![]()