Panie Tomaszu, czy może Pan wrzucić to pismo tutaj lub wysłać mi na e-mail, bo mamy ten sam problem, nasz prawnik ma trochę inne zdanie niż PFRON i trochę się z nimi przepychaliśmy w tym temacie.Tomasz1981 pisze: ↑17 mar 2021, 14:43dostaliście dziś pismo z PFRON odnośnie WTZ i udziału własnego, o którym tak głośno było w tamtym roku? wynika z niego, że PFRON wycofał się z wliczania wszystkiego co WTZ dostaje z PFRON i tym samym zwiększania udziału powiatu.
poproszę o adres e-mailowy albo wiadomość na privMoniqa pisze: ↑31 mar 2021, 11:42Panie Tomaszu, czy może Pan wrzucić to pismo tutaj lub wysłać mi na e-mail, bo mamy ten sam problem, nasz prawnik ma trochę inne zdanie niż PFRON i trochę się z nimi przepychaliśmy w tym temacie.Tomasz1981 pisze: ↑17 mar 2021, 14:43dostaliście dziś pismo z PFRON odnośnie WTZ i udziału własnego, o którym tak głośno było w tamtym roku? wynika z niego, że PFRON wycofał się z wliczania wszystkiego co WTZ dostaje z PFRON i tym samym zwiększania udziału powiatu.
Czy mógłbym prosić o to pismo (mam problemy z naszym wtz). [email protected]Tomasz1981 pisze: ↑06 kwie 2021, 12:45poproszę o adres e-mailowy albo wiadomość na privMoniqa pisze: ↑31 mar 2021, 11:42Panie Tomaszu, czy może Pan wrzucić to pismo tutaj lub wysłać mi na e-mail, bo mamy ten sam problem, nasz prawnik ma trochę inne zdanie niż PFRON i trochę się z nimi przepychaliśmy w tym temacie.Tomasz1981 pisze: ↑17 mar 2021, 14:43dostaliście dziś pismo z PFRON odnośnie WTZ i udziału własnego, o którym tak głośno było w tamtym roku? wynika z niego, że PFRON wycofał się z wliczania wszystkiego co WTZ dostaje z PFRON i tym samym zwiększania udziału powiatu.