Dzieci to skarb największy I przy takiej ilości nie dziwne, że wszystkiego brakuje, ale wielki szacunek dla rodzin takich jak Pani, niestety ja nie mogę pomóc bo sama jestem w ciężkiej sytuacji :( POZDRAWIAM GORĄCO .
MAM 36 LAT I BARDZO TRUDNĄ SYTUACJE MATERIALNĄ MAM NA UTRZYMANIU ŻONĘ I SYNKA LAT 5 PRZEJDE DO PLENTY SPRAWY ZA ROK TO JEST W 2012 KONCZE STUDIA Z PEDAGOGIKI 1 STOPNIA I WTEDY MYSLE LOS SIE DO MNIE USMIECHNIE NARAZIE BARDZO CZESTO CHORUJE MAM DYSKOPATIE LEDZWIOWA JESTEM PO CIEZKIM WYPADKU POD ZIEMIA GZIE PRACOWALEM JAKO GORNIK ZASPALO MNIE I SKUTKIEM TEGO MIALEM DOS POWAZNY OBZĘG MOZGU NIE MAM SIL I ZDROWIA JUZ FIZYCZNIE PRACOWAĆ JEST NAM BARDZO CIęZKO PROSZĘ O POMOC JEDZENIE ,UBRANIA LUB DROBNE KWOTY TO MOJ NR KONTA 22124043571111000053205751 PKO S.A A TO MOJA POCZTA [email protected]
Witam mam 26 lat obecnie mieszkam w Osrodku interwencji kryzysowej w katowicach ale tylko do 31 marca mam dwoch synow w wieku 6 l Nie mamy doslownie nic ,ojciec dzieci nawet sie nie interesuje nasza sytuacja Juz nie mam pojecia gdzie sie udac o pomoc ...przyjme kazda pomoc,.....[email protected] tel.530366313..Bardzo dziekuje
Przyjmę każdą pomoc ,jestem 53 letnią samotną kobietą ,po wypatku w pracy.otrzymuje z opieki społecznej zasiłek 273 zł miesiecznie.Te srodki niewystarczają mi na życie.Prosze o jaką kolwiek pomoc
Witam!Mam 34lata,bardzo potrzebuje pomocy finansowej.Jestem załamany i na skraju ostatecznej decyzji.Choruje na silną depresje i nerwice lękową.Kilka razy byłem juz w szpitalu z tego powodu.Całe życie miałem ciezkie,ojciec alkoholik,znecanie sie na rodziną itd.to pozostawiło duze spustoszenie na mojej psychice.Ostatnio straciłem prace,mam duże długi za dawne kredyty i za wynajmowane mieszkanie.Zdrowie całkowicie mi siadło,nie mam na podstawowe rzeczy,o lekach juz nie wspomne,bez których choroba sie nasila,za chwile zostane na bruku.Nie mam zadnego wsparcia ze strony rodziny.Jestem dobrym i spokojnym człowiekiem,kiedys muzykiem i naprawde myśle o skonczeniu ze soba.Bardzo prosze wyrozumiałych ludzi o jakąkolwiek pomoc finansową lub inne [email protected]
Stracilam nadzieje,ze ktokolwiek moze nam pomoc wyjsc z problemow finansowych i zaczac normalnie zyc...Moj chlopak prowadzil firme ale niestety upadla i zostal z kredytami i innymi zaleglosciami do splaty.Suma jest ogromna 100tys.zl.Ma juz komornikow i dodatkowo wszczeto juz postepowanie za uchylanie sie od placenia alimentow(jest po rozwodzie,a mieszkanie zostawil bylej zonie i corce)Ale faktycznie jest tak ze wyjechal zagranice do pracy i przysyla mi miesiecznie 3000zl na splate zaleglosci ale przy takim zadluzeniu poprostu na wszystko nie starcza.Ja zarabiam 1300zl z czego musze oplacic malutki wynajety pokoik w ktorym mieszkamy i zyc wiec pomagam mu niewiele finansowo.I boje sie tego zeby nie trafil do wiezienia.Prosze ludzi dobrej woli o pomoc,poprostu kazda zlotowka sie dla nas liczy a moze ktos prawnie bedzie mogl cos doradzic.Jestesmy dobrymi ludzmi i marzymy o tym aby wyjsc z tego i skromnie spokojnie zyc,i moc sobie wkoncu pozwolic na dziecko ze swiadomoscia ze zapewnimy mu godziwy byt.Mam nadzieje ze znajda sie osoby o dobrym sercu ktore zechca nam chociazby w minimalnym stopniu pomoc.Kontakt [email protected]
błagam o pomoc w leczeniu zębów,jestem juz wrakiem,zapadnięte kości policzkowe i skronie,zęby po porodach wypadały jeden po drugim.odwapnienie...nie stac mnie na protetyke,wszystko przeznaczam na dzieci,prosze pomózcie,kazda złotówka na wage złota pozdrawiam,moj tel796238493 wiara czyni cuda!!!
Czy potrzebujesz kredytu, to jest właściwe miejsce dla Ciebie, aby uzyskać kredyt w jakiejkolwiek kwoty, której szukasz. niska stopa procentowa wynosi 3%, przy mojej ofercie firmy od $ 50,000 do zl 100,000.000 Million. To jest nasz adres email: mrs.sorjigricess @ gmail.com, jeśli na wystąpienie o pilną pożyczkę. Poniżej jest formularz wniosku kredytowego, który jest kredytobiorcy wzór formularza i powrócić po Appling na pożyczkę w naszej firmie.