udziele pomocy materialnej
Re: udziele pomocy materialnej
Witam serdecznie. Nigdy nie sądziłem, że będę potrzebował pomocy i zmuszony będę o nią prosić, ale jestem prawdziwie zdesperowany i załamany. W oczach brakuje już łez.
Lada moment na zlecenie komornika będzie wyceniane mieszkanie mojego taty a właściwie moje gdyż rodzice zapisali mieszkanie na mnie. Po śmierci mamy, tata został sam a ja wziąłem prywatną pożyczkę pod jego zastaw. Zebrało się tego 100 tys. zł. Ja sam w podobny sposób straciłem swoje mieszkanie i tej chwili wspólnie z rodziną mieszkamy w wynajmowanym. Nie wiem czy uda mi sie z tego wyplątać. Tata nic nie wie. Myślałem, że może znajdzie się ktoś kto spłaci za mnie hipotekę, sam wpisze się z nową hipoteką i spokojnie poczeka na spłatę. Boże co robić. Proszę o miłosierdzie. Proszę o ratunek. Ja przegrałem, ale chciałbym uchronić tatę.
Piotr. ([email protected])
Lada moment na zlecenie komornika będzie wyceniane mieszkanie mojego taty a właściwie moje gdyż rodzice zapisali mieszkanie na mnie. Po śmierci mamy, tata został sam a ja wziąłem prywatną pożyczkę pod jego zastaw. Zebrało się tego 100 tys. zł. Ja sam w podobny sposób straciłem swoje mieszkanie i tej chwili wspólnie z rodziną mieszkamy w wynajmowanym. Nie wiem czy uda mi sie z tego wyplątać. Tata nic nie wie. Myślałem, że może znajdzie się ktoś kto spłaci za mnie hipotekę, sam wpisze się z nową hipoteką i spokojnie poczeka na spłatę. Boże co robić. Proszę o miłosierdzie. Proszę o ratunek. Ja przegrałem, ale chciałbym uchronić tatę.
Piotr. ([email protected])
hej, nie oczekuje zbyt wiele, zaczne moze od poczatku, choc nie wiem co pisac, mam 25 lat, mam synka z autyzmem, moze by i pomoc materialna by sie, napewno i przydala, ale przede wszystkim brakuje mi kogos z kim moglabym zwyczajnie pogadac, z powodu choroby synka wiele osob sie odemnie odwrocilo, a on niczemu nie jest winien. Czuje sie samotna, juz nie mam sil tego wszystkiego ogarnac, jesli by ktos byl zainteresowany, piszcie, i dziekuje.
[email protected]
[email protected]
szukam pomocy
Witam, tak jak czytałam wczesniejsze posty to widzę, że źle się dzieje...i ja też niestety jestem w czarnej dziurze:( Dwa lata temu rozwiodłam się z mężem, ale wczesniej zaczęlismy budowę domu teraz gdy trzeba uregulować tzw.sprawy majątkowe..mąż zrzekł się swojej części budowy na rzecz małoletniej córki i oświadczył mi, że nie będzie płacił kredytu (1.200,00zł miesięcznie) dał g..no w złotym papierku.Z siebie zrzucił problem na mnie..a ja mam pracę za 1.500zł i jeszcze dwa inne kredyty do spłaty..za chwilę gdy nie zapłcę trzech rat bank zabierze mi budowę gdzie mieszkam z córką i nie dostanę NIC ,stracę wszystko (niestety sprzedaż tej budowy jest małoprawdopodobna, ponieważ od 10 lat walczymy w sądach z developerem, który sprzedając działki oszukał nas i nie można tam doprowadzić wody, prądu itd..-kto to kupi?)jestem zmuszona tam mieszkać ale jak nie będę płacić hipoteki to znajdę się z moją 9 letnią córką na ulicy.Proszę o choćby małą pomoc finansową, może coś się zmieni, może stanie się cud i gdzieś znajdę pracę lepiej płatną, może wygram w totka-głupie ale już tylko to może mnie uratować.Jeśli jest Ktoś kto chciałby mi pomóc to podaję maila [email protected]
Re:szukam pomocy finansowej i materialnej
Witam,wiem ze jest dużo osób a także rodzin potrzebujących pomocy w tym także ja
.Jestem osobą niepełnosprawną , otrzymuje się jedynie z rety(590zl) ,oraz mama mi pomaga bo dostaje za opiekę na demną marne grosze(520zl) a mój tato nie pracuje ponieważ jest kryzys z tą pracą.Mam prośbę do ludzi któży pomagają finansowo ...Ja też potrzebuje takiej pomocy , ponieważ na opłaty nam nie starcza a co mówić na moje potrzeby takie jak ( gaziki ,cewniki,wody destylowane rękawiczki,mści ...z tym ze nawet moja mama potrzebuję leków bo jest cukrzykiem i kłopoty z nadciśnieniem).Ja choruje na zanik mięśni płucnych,nosze specjalny gorset i mam zrobioną rurkę tracheostomijną.Jest mi ciężko ale się nie podaje
...Jestem na noc podłanczana do respiratora i tlenu ponieważ to podtrzymuje mnie na życiu. Ale za to mamy kłopoty z płatnościami za prąd dlatego że są to wysokie rachunki ponieważ maszyny przez noc ciągną dużo tego prądu.Nie mamy od kogo nawet pożyczyć :(Musimy z każdego grosza wyliczać żeby starczyło do kończą miesiąca co nigdy nie starcza
( jest mi z tego bardzo smutno i przykro ...Więc proszę pomóżcie mi finansowo bardzo proszę bo już nie wiem co robić naprawdę. już mam dość takiego życia.Zostawiam meila:[email protected]

Re: szukam pomocy materialnej
Witam ludzi dobrego serca zwracam się z prośbą o pomoc materialną lub finansową, dla mojej 6-cio osobowej rodziny.Znajdujemy się w ciężkiej sytuacji życiowej,ja jestem osobą bezrobotną bez prawa do zasiłku,bardzo bym prosił o jakąkolwiek pomoc dla mojej rodziny.Prosiłbym o kontakt pod ten nr 669-892-618.Pozdrawim
Witam,
Jesteśmy 3-osobową rodziną, która ma problemy finansowe. Niedawno dostaliśmy zawiadomienie o wezwaniu do spłaty kredytu, który przed laty mój mąż wziął na swoją partnerkę, z którą wówczas był - ona miała spłacać kredyt, jednakże tego nie zrobiła. Teraz mamy kredyt na głowie i żadnego kontaktu z tamtą kobietą. Mam nadzieję, że znajdą się dobrzy ludzie, którzy nam pomogą. Potrzebujemy 20 tys. złotych na spłatę kredytu, proszę o pomoc każda złotówka się liczy. kontakt : [email protected]
Jesteśmy 3-osobową rodziną, która ma problemy finansowe. Niedawno dostaliśmy zawiadomienie o wezwaniu do spłaty kredytu, który przed laty mój mąż wziął na swoją partnerkę, z którą wówczas był - ona miała spłacać kredyt, jednakże tego nie zrobiła. Teraz mamy kredyt na głowie i żadnego kontaktu z tamtą kobietą. Mam nadzieję, że znajdą się dobrzy ludzie, którzy nam pomogą. Potrzebujemy 20 tys. złotych na spłatę kredytu, proszę o pomoc każda złotówka się liczy. kontakt : [email protected]
prosze o wsparcie
Witam,zwracam sie z goraca prosba o pomoc a jeszcze bardziej prosze dla mojej rodziny , zwlaszcza dzieci !
Brakuje nam praktycznie wszystkiego zwlaszcza zywnosci,srodkow czystosci...Wychowuje z mezem czworke dzieci , utrzymujemy sie z jednej pensji i zasilkow dla dzieci mieszkamy na wynajetym mieszkaniu po oplaceniu w pierwszej kolejnosci rachunkow nie starcza nam juz na podstawowe srodki do zycia.Troje z dzieci idzie od wrzesnia do szkoly nie maja jeszcze zakupionych podrecznikow nie wiem co juz poczac poniewac zostalo juz kilka dni a ja nie wiem jak poradzic juz sobie z tym problemem.Nie wiem juz gdzie pisac o pomoc MOPS nie udziela takiej formy pomocy,wiem ze otrzymam zwrot za ksiazki i stypendjum ale zeby to otrzymac musze najpierw kupic...tak tylko za co?
Jesli znalazla by sie taka dobra dusza i zechciala by mi pomoc choc czesciowo w wyprawieniu dzieci do szkoly byla bym naprawde wdzieczna
Wiecej moge odp pod moim num GG:38021945 lib imeil [email protected]
Brakuje nam praktycznie wszystkiego zwlaszcza zywnosci,srodkow czystosci...Wychowuje z mezem czworke dzieci , utrzymujemy sie z jednej pensji i zasilkow dla dzieci mieszkamy na wynajetym mieszkaniu po oplaceniu w pierwszej kolejnosci rachunkow nie starcza nam juz na podstawowe srodki do zycia.Troje z dzieci idzie od wrzesnia do szkoly nie maja jeszcze zakupionych podrecznikow nie wiem co juz poczac poniewac zostalo juz kilka dni a ja nie wiem jak poradzic juz sobie z tym problemem.Nie wiem juz gdzie pisac o pomoc MOPS nie udziela takiej formy pomocy,wiem ze otrzymam zwrot za ksiazki i stypendjum ale zeby to otrzymac musze najpierw kupic...tak tylko za co?
Jesli znalazla by sie taka dobra dusza i zechciala by mi pomoc choc czesciowo w wyprawieniu dzieci do szkoly byla bym naprawde wdzieczna

Wiecej moge odp pod moim num GG:38021945 lib imeil [email protected]
Prosze o pomoc dla mojej rodziny
Witam,zwracam sie do Panstwa z ogromna prosba o pomoc dla moich dzieci.Utrzymujemy sie z jednej pensji i zas. rodzinnych dla dzieci.Po oplaceniu bierzacych rachunkow nie starcza nam juz na podstawowe srodki do zycia.Wraz z rozpoczeciem sie roku szkolnego zaczely sie nowe klopoty poniewaz szkola pochlonela wiele piniazkow co spowodowalo zadluzenia w rachunkach itp.Na utrzymaniu mamy 4 dzieci w tym troje sie uczy.Jezeli znalazla by sie taka dobra dusza i zechciala by nam choc czesciowo pomoc byli bysmy naprawde wdzieczni dzieci nie maja obowia brakuje zywnosci itp codziennego uzytku.Pozdrawiam Beata Dane do kontaktu: [email protected]
Liczyć że ktoś za kogoś spłaci kredyt to trzeba być serio bezczelnym.
Zwracam sie do osób na prawdę potrzebujących wsparcia. Nie pieniędzy a na przykład żywności czy ubrań itd.
Możecie wejść na tą stronę Szlachetna paczka w temat\" Rodzina wielodzietna\"
Żeby napisać prośbę trzeba założyć konto.
Ale musicie sie liczyć z tym, ze wasza sytuacja będzie rzetelnie sprawdzona.
To nie opieka społeczna, gdzie wizyty są umówione więc co lepsze można pochować czy ukryć fakt pracowania na czarno.
Zwracam sie do osób na prawdę potrzebujących wsparcia. Nie pieniędzy a na przykład żywności czy ubrań itd.
Możecie wejść na tą stronę Szlachetna paczka w temat\" Rodzina wielodzietna\"
Żeby napisać prośbę trzeba założyć konto.
Ale musicie sie liczyć z tym, ze wasza sytuacja będzie rzetelnie sprawdzona.
To nie opieka społeczna, gdzie wizyty są umówione więc co lepsze można pochować czy ukryć fakt pracowania na czarno.
Oprócz udziele pomocy materialnej - HYdE PaRK przeczytaj również:
Brytyjski bogacz pomaga biednym
Trochę historii
kiedy wszystko idzie źle ?
xddd
plz pomoc
Prosze o pomoc klikniecie i rejestracja :(
fotografia
test
40 lat minęło...
szukam chłopaka
uśmiechnij się ...