może ktoś mi powiedzieć z czego wynika dokładnie 3 % na obsługę ?
księgowość każe mi szukać pisma z UW a nie wydaje mi się żeby coś takiego było
A dlaczego miałbym dostawać ? Przecież to jest moja praca i to mam wpisane w zakres czynności za co dostaje pensje. Czy wnioskodawcą jest Polak, UKR czy Niemiec to nie ma żadnego znaczenia. Dostałaś jakieś specjalne upoważnienia do UKR ? Nie. Czy to dodatkowe zadanie ? Też nie bo tylko zwiększyła się ilość osób mogących skorzystać z tego świadczenia.
Szarak pisze:A dlaczego miałbym dostawać ? Przecież to jest moja praca i to mam wpisane w zakres czynności za co dostaje pensje. Czy wnioskodawcą jest Polak, UKR czy Niemiec to nie ma żadnego znaczenia. Dostałaś jakieś specjalne upoważnienia do UKR ? Nie. Czy to dodatkowe zadanie ? Też nie bo tylko zwiększyła się ilość osób mogących skorzystać z tego świadczenia.
Dzięki za odp. Nie byłam pewna. U Nas dziwnie rozlicza się pracowników, zwłaszcza za nowe programy, gdzie ciągle Kierownik tłumaczy się brakiem pieniędzy...a My tylko coraz więcej i więcej zadań mamy za te same pieniądzeSzarak pisze: ↑27 kwie 2023, 12:38A dlaczego miałbym dostawać ? Przecież to jest moja praca i to mam wpisane w zakres czynności za co dostaje pensje. Czy wnioskodawcą jest Polak, UKR czy Niemiec to nie ma żadnego znaczenia. Dostałaś jakieś specjalne upoważnienia do UKR ? Nie. Czy to dodatkowe zadanie ? Też nie bo tylko zwiększyła się ilość osób mogących skorzystać z tego świadczenia.