Ulga dla młodych - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 22 paź 2020, 7:38

Wiem, że ten temat był wielokrotnie powtarzany ale może ktoś mi wytłumaczy bo do końca nie wiem, jeśli mam osobę która ma również przychód nieopodatkowany )ma mniej niż 26 lat) mam zaświadczenie z US pracowała cały rok w tym zakładzie jak ja mam jej policzyć dochody? dochody opodatkowane dzielimy przez 7 czyli otrzymane od stycznia do końca lipca a te nieopodatkowane od sierpnia do grudnia dzielimy przez 5 czy je sumujemy i dzielimy przez 12 jak to wprowadzacie w sygnity ?
Bogusia33
Praktykant
Od: 22 paź 2020, 7:31
Zajmuję się: SR,FA,SW

Napisano: 23 paź 2020, 10:08

Bogusia33 pisze:
22 paź 2020, 7:38
Wiem, że ten temat był wielokrotnie powtarzany ale może ktoś mi wytłumaczy bo do końca nie wiem, jeśli mam osobę która ma również przychód nieopodatkowany )ma mniej niż 26 lat) mam zaświadczenie z US pracowała cały rok w tym zakładzie jak ja mam jej policzyć dochody? dochody opodatkowane dzielimy przez 7 czyli otrzymane od stycznia do końca lipca a te nieopodatkowane od sierpnia do grudnia dzielimy przez 5 czy je sumujemy i dzielimy przez 12 jak to wprowadzacie w sygnity ?
podbijam, niby dobra dusz mi cos tu na forum tłumaczyła niby wiedziałam, a jak doszło co do czego to nie wiem nic- pracuje na sygnity
julk@@@
Referent
Od: 03 kwie 2017, 11:37
Zajmuję się: sr

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x