Sprawdz na casie pismo z dnia wczorajszegosweet.lemon pisze:dzwoniła dziś do mnie babka z US i mówiła, ze ta niewykorzystana ulga w empatii jest prawdopodobnie otrzymana w 2017r, wiec musimy ja brać z pitu za 2015 rok wiec jak to w końcu jest?:D sama już tego nie ogarniam.....
ja rozumiem to tak, że bierzemy normalnie natomiast do śr i fa na stary okres nie wyskakuje wcale dlatego na oświadczeniach muszą pisać. Na nowy okres do FA śr i sw bierzesz normalnie z empatii.Monialek pisze:może ktoś po ludzku wytłumaczyć? z empatii ulgi nie bierzemy w takim razie bo jestz 2015, tylko z pitu?
PRAWDOPODOBNIE???? Czemu siejesz panikę i zamieszanie?? Nie masz sprawdzonych informacji a puszczasz w obieg. Sprawdziłam ulgę z PIT za 2015r. i stwierdzam że dane pozyskane z Empatii dotyczące niewykorzystanej ulgi są prawidłowesweet.lemon pisze:dzwoniła dziś do mnie babka z US i mówiła, ze ta niewykorzystana ulga w empatii jest prawdopodobnie otrzymana w 2017r, wiec musimy ja brać z pitu za 2015 rok wiec jak to w końcu jest?:D sama już tego nie ogarniam.....