uparty klient

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Gość

uparty klient

Post autor: Gość »

mam potencjalnego klienta, pobrał wniosek, małżeństwo pracuje w Warszawie, my jesteśmy małągminą 200 km od warszawy. Tutaj sa tylko zameldowani i nie można przetłumaczyć, że wniosek składa się ze względu na miejsce zamieszkania. Co mam zrobic jak mi złoży, jak bedzie z dochodami i dokumenty ze pracuje w Warszawie
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: uparty klient

Post autor: kb »

ale moze ich miejscem zamieszkania wcale nie jest warszawa:) bo nie maja zamiaru zostac tam na stale:)wiec jesli zlozy ci wniosek i jako miejsce zamieszkania wpisze te miejscowosc w twojej gminie to bedziesz wlasciwa do rozpatrzenia jego wniosku...a z dochodami normalnie - jesli ubiegac sie bedzie na pierwsze dziecko to dochody z 2014 sciagniesz sama, a jesli mial utrate albo uzysk to bedzie musial to udowodnic, jak kazdy inny
Awatar użytkownika
heiland
Administrator
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
Kontakt:

Post autor: heiland »

Dokładnie tak jak napisał/a kb. Nie wywalczysz nic jak wnioskodawca pójdzie w zaparte.
minimini

Post autor: minimini »

ja tam nie kłóce się klientami, składają to składają, a 3% większe dla mnie:)
Awatar użytkownika
heiland
Administrator
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
Kontakt:

Post autor: heiland »

Dokładnie, po co być nadgorliwym :P
ODPOWIEDZ