Upoważnienie

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~Kinga

Upoważnienie

Post autor: ~Kinga »

Jak myślicie czy mając upowaznienie Dyrektora do podpisywania korspondencji biezacej z zakresu śr moge podpisywac zawiadomienia o wszczeciu postpeowania?
~Kinga

Re: Upoważnienie

up
~Kinga

Jakby chociaz jedna osoba sie wypowiedziala bede wdzieczna
~ola

Post autor: ~ola »

zawiadomienia tak. w zasadzie wszystko poza decyzjami, upomnieniami i tytułami możesz podpisać (ważny zapis żeby było prowadzenie postępowania)
~Kinga

zapis w upoważnieniu czy na piśmie ?
~ala

Post autor: ~ala »

a ja myslę, że nie możesz, zawiadomienia to postepowanie, a jak masz tylko do podpisywania korspondencji biezacej to masz tylko ten zakres ,

ktoś kto ma up. do prowadzenia postepowania i wyd decyzji to może , w innym przypadku nie
~ewalu

Post autor: ~ewalu »

ja to mam w zakresie obowiazków
~Kinga

Uzgodnilam z kadrowa ze moge. Mam nadzieje ze moge heh
~Kinga

ewalu, a masz osobne upowanienie tez ?
~ala

Post autor: ~ala »

a księgowa to Ci może uzgadniać, w razie czego się zawinie, a Ty będziesz miała nieprzyjemności, masz up. na papierze że możesz podbić? to podbijaj, a jak nie masz to nawet się nie waż, bo będziesz miała rażące naruszenie prawa - kierowniczka Ci to mówi, wiec jak chcesz to wierz, ale na pewno nie księgowej, bo jej nic do tego,
ODPOWIEDZ