Bardzo proszę o wrzucenie pisma na policji o ustalenie miejsca pobytu dłużnika, jeśli ktoś taką metodę stosuje. Ja nigdy nie pisałam ale ostatnio w moim komisariacie poinformowano mnie że jak mam problem z ustaleniem miejsca pobytu to mogę się do nich zwrócić. Ze względu na brak czasu baaaardzo proszę, nigdy się o wzory nie zwracam ale tu baaardzo proszę.
Działając na podstawie ustawy z dnia 7 września 2007 r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (t. jednolity Dz. U. z 2012 r. poz. 1228 z późn. zm.) , Kierownik Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w zwraca się z prośbą o ustalenie czy Pan przybywa na terenie Gminy pod adresem .
Niniejsze informacje są potrzebne do dalszego postępowania wobec dłużnika alimentacyjnego.
W związku z prowadzonym postępowaniem administracyjnym w sprawie świadczeń z funduszu alimentacyjnego, w tym i działań podejmowanych wobec dłużnika alimentacyjnego, na podstawie art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 7 września 2007 r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (tekst jedn. Dz. U. 2012 r. poz. 1228, z późn. zm.), Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w .... zwraca się z uprzejmą prośbą o pomoc w ustaleniu miejsca pobytu dłużnika Pana .....
Informacje umożliwiające wyszukanie w zbiorze żądanych danych:
PESEL: ...., data ur.: ....
Miejsce zamieszkania: .....
Imię ojca: ...
Powyższe dane niezbędne są do prowadzenia postępowania wobec dłużnika alimentacyjnego.
Odpowiedzi proszę udzielić pismem do tut. Ośrodka Pomocy Społecznej ..., w terminie możliwie najkrótszym.