Ustawa o wspieraniu rodziny i systemie pieczy zastępczej - Oprogramowanie

Strona 2 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 20 gru 2011, 14:01

Wpis jest fajny, ale nie ma jeszcze samego opisu, mimo tekstu \"poniżej przedstawiamy ...\" - czekamy na opis, tam będą konkrety jak myślę.
pozdrawiam
~Tomek

Napisano: 21 gru 2011, 13:19

~Tomek

Napisano: 21 gru 2011, 17:13

~Tomek

Napisano: 22 gru 2011, 14:56

wczoraj znowelizowano ustawę o pieczy zastępczej ale zapisu o homologacji w ramach SR nie usunięto chyba, że nie umiem czytać zmian :-) myślę, że nie ma się co śpieszyć z ofertami, bo może się okazać, że ministerstwo będzie musiało wszystko pisać na nowo :-)
~X

Napisano: 27 gru 2011, 10:44

A Sygnity ma to pod systemem do SR bo pytałem gminę obok i nie mają żadnej nowej funkcjonalności pod SR? szczerze to już głupi jestem, bo czytając ustawę, pisze jak byk że ma to wchodzić w system do świadczeń rodzinnych.
~Anonim

Napisano: 27 gru 2011, 12:10

pod linkiem powyżej masz wszystko wytłumaczone
pozdrawiam
~Tomek

Napisano: 27 gru 2011, 13:51

w tym wątku piszecie, że będzie piecza zastępcza obsługiwana pod nowym Pomostem czyli nie pod SR?
~Anonim

Napisano: 27 gru 2011, 15:41

tak, poczytaj sobie dokument pdf tam udostępniony
~tomek

Napisano: 27 gru 2011, 16:11

czyli nie jak piszą w ustawie pod SR tylko pod Pomostem ? A co jak będzie jednak musiało być pod SR? Chodzi o to żeby się nie wcisnąć w coś z czego potem będzie trzeba rezygnować.
~Anonim

Napisano: 27 gru 2011, 16:38

nie trzeba będzie rezygnować - w dokumencie który Ci poleciłem jest powołanie się na odpowiedni wpis na stronie MPiPS wraz z podaniem linka tam do opisu systemu, czyli wymagań.
pozdrawiam
~tomek

Strona 2 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x