ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pierwsz - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 07 wrz 2016, 13:12

Decyzje z Rops, mają zastosowanie przepisy o koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego gdzie ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pierwszeństwa, co robię z tym wnioskiem???? Program Sygnity mam- jak w tym programie to załatwić?
Bo jak maja zastosowanie przepisy o koordynacji a decyzje wydaje marszałek bo polskie ustawodawstwo ma zastosowanie na zasadach pierwszeństwa, to czekam na decyzję od marszałka. A w tym przypadku decyzja nie przyjdzie, więc???
klau

Napisano: 07 wrz 2016, 21:27

a nie przekazalas tego wniosku do marszalka? jesli pierszenstwo ma francja to marszalek powinien wydac decyzje odmowna...jest koordynacja to ty nie jestes wlasciwa w tej sprawie i nie robisz nic:) jesli mialas przyznane swiadczenia to je uchylasz od dnia kiedy jest koordynacja i przekazujesz wniosek do marszalka
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 08 wrz 2016, 11:12

Złożony wniosek przekazałam do Rops , nie wydawałam decyzji żadnej. I teraz dostałam pismo że francuskie ustawodawstwo na zasadach pierwszeństwa. Nie robię nic? Ten wniosek mi dalej siedzi w rejestracji i kwalifikacji. Mam czekać na decyzje odmowna od marszałka i wtedy co? zamknąć wniosek bez kwalifikacji?
kin

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x