Decyzje z Rops, mają zastosowanie przepisy o koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego gdzie ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pierwszeństwa, co robię z tym wnioskiem???? Program Sygnity mam- jak w tym programie to załatwić?
Bo jak maja zastosowanie przepisy o koordynacji a decyzje wydaje marszałek bo polskie ustawodawstwo ma zastosowanie na zasadach pierwszeństwa, to czekam na decyzję od marszałka. A w tym przypadku decyzja nie przyjdzie, więc???
ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pierwsz
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pie
a nie przekazalas tego wniosku do marszalka? jesli pierszenstwo ma francja to marszalek powinien wydac decyzje odmowna...jest koordynacja to ty nie jestes wlasciwa w tej sprawie i nie robisz nic:) jesli mialas przyznane swiadczenia to je uchylasz od dnia kiedy jest koordynacja i przekazujesz wniosek do marszalka
Re: ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pie
Złożony wniosek przekazałam do Rops , nie wydawałam decyzji żadnej. I teraz dostałam pismo że francuskie ustawodawstwo na zasadach pierwszeństwa. Nie robię nic? Ten wniosek mi dalej siedzi w rejestracji i kwalifikacji. Mam czekać na decyzje odmowna od marszałka i wtedy co? zamknąć wniosek bez kwalifikacji?
Oprócz ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pierwsz - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
potracenia
Czy 13-stka wlicza się do dochodu?
emp@tia
wniosek na kolejne dziecko
500+
podatek należny
SKO i decyzja o NP
sygnity, P. Tomku
urlop wychowawczy a "nowe" dziecko
uzyskany po aktualizacji w sygnity
Pomocy wniosek na matkę a drugi na babcię!
JAK PRZYZNAJECIE?
weryfikacja ZUS
czy przyznać ojcu który samotnie wychowuje dziecko
Empatia
proszę o pomoc