ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pierwsz

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
klau

ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pierwsz

Post autor: klau »

Decyzje z Rops, mają zastosowanie przepisy o koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego gdzie ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pierwszeństwa, co robię z tym wnioskiem???? Program Sygnity mam- jak w tym programie to załatwić?
Bo jak maja zastosowanie przepisy o koordynacji a decyzje wydaje marszałek bo polskie ustawodawstwo ma zastosowanie na zasadach pierwszeństwa, to czekam na decyzję od marszałka. A w tym przypadku decyzja nie przyjdzie, więc???
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pie

Post autor: kb »

a nie przekazalas tego wniosku do marszalka? jesli pierszenstwo ma francja to marszalek powinien wydac decyzje odmowna...jest koordynacja to ty nie jestes wlasciwa w tej sprawie i nie robisz nic:) jesli mialas przyznane swiadczenia to je uchylasz od dnia kiedy jest koordynacja i przekazujesz wniosek do marszalka
kin

Re: ustawodawstwo francuskie ma zastosowanie na zasadach pie

Post autor: kin »

Złożony wniosek przekazałam do Rops , nie wydawałam decyzji żadnej. I teraz dostałam pismo że francuskie ustawodawstwo na zasadach pierwszeństwa. Nie robię nic? Ten wniosek mi dalej siedzi w rejestracji i kwalifikacji. Mam czekać na decyzje odmowna od marszałka i wtedy co? zamknąć wniosek bez kwalifikacji?
ODPOWIEDZ