mam opinię prawnika, że od następnegoheiland pisze:Mopsik1 przeczytaj najpierw co napisałem wcześniej...
Już po prostu nie chce mi się tego komentować nawet!
A możesz wytłumaczyć dlaczego od lutego, bo już sama zdębiałam. Zawsze przyznawaliśmy od następnego miesiąca, jeśli z dochodami ktoś się nie kwalifikowałElmer pisze:nie słuchaj Elzy. Przyznajesz od lutego
o wytłumaczenie prosiłam Elmera. Nikt nie oczekuje podania na tacy, tylko u nas interpretuje się to zupełnie inaczej i dlatego poprosiłam o interpretacje Elmera. Być może robimy źle ale póki co nie rozumiem dlaczego, bo zawsze w takich przypadkach przyznawaliśmy od następnego miesiąca. Jestem zaskoczona widząc inną interpretacje.heiland pisze:Powiem Wam szczerze, że chyba nikt się nie pokusi o tłumaczenie czegoś co było tłumaczone wiele razy.
A Wy zamiast pisać głupoty lub oczekiwać podania na tacy pewnych rzeczy "wysilcie" się troszeczkę i skorzystajcie z opcji "szukaj" na forum...
Ale Elmer to wiele razy już interpretował więc chyba czytelnie napisałem że wystarczy używać opcji "szukaj" a nie dalej brnąć w to samo...Miłka pisze:o wytłumaczenie prosiłam Elmera. Nikt nie oczekuje podania na tacy,
heiland pisze:Ale Elmer to wiele razy już interpretował więc chyba czytelnie napisałem że wystarczy używać opcji "szukaj" a nie dalej brnąć w to samo...Miłka pisze:o wytłumaczenie prosiłam Elmera. Nikt nie oczekuje podania na tacy,