uzysk powoduje utrate
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
uzysk powoduje utrate
jesli ktos zgłasza dochód uzyskany, i jest przekroczenie to w jaki sposób wprowdzic ten dochod i zrobic uchylenie?
- Diana
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: uzysk powoduje utrate
wprowadzam nowy wniosek - zmiana... potem załatwiam go bez kwalifikacji. Wydruk dochodów.
Potem wszystkie decyzje, wyszukuję osobę i uchylam dec. z decyzji lub dec. uchylająca (zalezy ile ma dzieci).
Ja tak robię. Sto innych osób robi inaczej, na sto innych sposobów. Taka jest jasność sytuacji...
Potem wszystkie decyzje, wyszukuję osobę i uchylam dec. z decyzji lub dec. uchylająca (zalezy ile ma dzieci).
Ja tak robię. Sto innych osób robi inaczej, na sto innych sposobów. Taka jest jasność sytuacji...

-
- Stażysta
- Kontakt:
A jaka jest różnica między decyzją z decyzji a decyzją uchylającą? Ja zawsze robię -decyzja uchylająca.

- Diana
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jest różnica zasadnicza...
Decyzja uchylająca - uchyla wszystko. Stosuję ją tylko, gdy rodzina ma SW na jedno dziecko.
Decyzja z decyzji - w tej decyzji wskazujesz któremu dziecku uchylasz. Stosuję ją przy SW na dwoje+ dzieci.
Decyzja uchylająca - uchyla wszystko. Stosuję ją tylko, gdy rodzina ma SW na jedno dziecko.
Decyzja z decyzji - w tej decyzji wskazujesz któremu dziecku uchylasz. Stosuję ją przy SW na dwoje+ dzieci.
-
- Stażysta
- Kontakt:
Oprócz uzysk powoduje utrate - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
utrata pomocy
postanowienie - klient - RCPS
Uzysk dochodu a oświadczenie
CBB problem z weryfikacją SYGNITY
Uzysk a wykreślenie osoby ze składu rodziny
Zamiast zmiany - wprowadziłam nowy wniosek
zawieszenie spółki cywilnej
Ewa Speranza czy ktoś był na szkoleniu czy warto?
DPS a 500+
gospodarstwo rolne + dzierżawa jak liczyć
ROPS i zmiana organu właściwego w jednym
Oddelegowanie do pracy za granicą, a ROPS
uchylenie decyzji (KPA 155) a koordynacja
uchylić uchylenie ?
Wojsko - służba przygotowawcza
wojskowy - misja - koordynacja