uzyskanie zatrudnienia - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 16 maja 2016, 21:14

czy przy uzyskaniu zatrudnienia wymagacie od strony pobierającej świadczenia rodzinne zaświadczenia od pracodawcy? czy strona sama może złożyć oświadczenie o uzyskanym dochodzie? pilnie proszę o podpowiedź
Gość

Napisano: 17 maja 2016, 8:05

ponawiam prośbę mogę wziąć od strony oświadczenie?
Gość

Napisano: 17 maja 2016, 8:13

u nas zaświadczenie
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 17 maja 2016, 8:30

uzysk bierzecie tylko z pierwszej umowy która jest najczęściej na okres próbny na trzy miesiące?, czy z każdej kolejnej czyli utrata z umowy na okres próbny, uzysk z umowy na czas określony, utrata z umowy na czas określony i uzysk z umowy na czas nieokreślony. Bardzo skomplikowane a jeszcze bardziej w praktyce, bo trzeba rozdzielać dochody z pitów, bo przecież pracodawca daje wszystko na jednym. Ja robię na razie z pierwszej tylko bo najczęściej w świadectwie pracy jest od pierwszej do ostatniej, ale po ostatnim szkoleniu i po zmianie przepisów w kodeksie pracy zwątpiłam czy to dobrze robię. Powiedzcie proszę jak to praktykujecie u siebie.
krysti

Napisano: 17 maja 2016, 9:03

Tom, czy jeżeli mam oświadczenie strony o dochodzie uzyskanym będzie to błąd? Strona roszczeniowa bardzo, przyniosła oświadczenie i powiedziała że nie dostarczy zaświadczenia od pracodawcy bo ma z nim utrudniony kontakt
Gość

Napisano: 17 maja 2016, 9:17

ustawa wskazuje, kiedy można przyjąć oswiadczenie, uzysku tam nie ma
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x