Duplikat dla rodzica - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR

Napisano: 12 sie 2024, 15:14

wprowadziłam wniosek dla rodzica o duplikat KDR (karta tylko dla rodziców) Przy zamawianiu karty pojawia się ostrzeżenie: Błąd

Nie można rozpatrzyć pozytywnie pozycji wniosku, gdyż: Jeżeli zaznaczono pole: 'Wniosek dla rodziców lub małżonków rodziców, którzy kiedykolwiek mieli na utrzymaniu łącznie co najmniej troje dzieci bez względu na ich wiek', to przynajmniej dla jednej osoby na wniosku musi zostać wybrana rola DZIECKO_NIESPELNIAJACE
Nadmienię, że dzieci mają zaznaczone, że nie spełniają warunków przyznania KDR.
W czym tkwi błąd? Ktoś podpowie jak to ominąć?
DariaAwaria999
Praktykant
Od: 02 kwie 2022, 11:39
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 13 sie 2024, 7:59

A po co wprowadzasz dzieci, skoro wnioskodawca wnosi o duplikaty kart? Przecież już w pierwotnym wniosku byli wszyscy wpisani,a by przyznać odpowiednie karty.
Pozdrawiam
lukas19861
Referent
Od: 04 kwie 2019, 12:43
Zajmuję się: KDR, OP3 i nie tylko :)

Napisano: 13 sie 2024, 10:34

Nie wprowadziłam dzieci, podświetla mi rodzinę i ją wybieram (dzieci tam mają wskazane, że nie spełniają warunków do przyznania KDR), więc nie wiem dlaczego pokazuję mi jakby jakieś dziecko było uprawnione i to jest dziwne.
DariaAwaria999
Praktykant
Od: 02 kwie 2022, 11:39
Zajmuję się: ŚW

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x