Potrzebne mi są ulice z Empatii dla Krakowa.
Po kolei: Słowniki ter. z s. Empatia, Małopolskie, 1261-Kraków, 1261011-Kraków, 0950463-Kraków: w ulicach pusto, Pobierz z Empatii - ostrzeżenie "Słownik nie zawiera elementów".
Gdzie można pobrać ulice do Krakowa?
W Krakowie nie mam ulic w Empatii
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Re: W Krakowie nie mam ulic w Empatii
Słownik Emp@tii jest niestety tak zrobiony że dla miast mających dzielnice administracyjne, w tym dla Krakowa, ulice są dopiero w dzielnicach. Jeśli używasz naszego oprogramowania to my pozwalamy wszystkie te dzielnice przypisać do jednego Krakowa i wtedy będziesz miała tam sumę ulic ze wszystkich dzielnic. Najpierw trzeba przypisać główny Kraków z Emp@tii do swojego Krakowa, a potem wszystkie dzielnice z Emp@tii do tego swojego jednego Krakowa.
Tomek
Re: W Krakowie nie mam ulic w Empatii
Tak, to mam pytanie do znawców Krakowa. Gdzie w tych słownikach jest np. ulica Komandosów? Dla takich wsiórów jak ja, to jest jak szukanie igły w stogu siana.
No szukam i... d***a! Szukaj tatka latka! A Pomost się drze, że adres DPS jest niezgodny.
A może dałoby się zrobić pobieranie rekursywne i wyszukiwanie też? Przecież bez tego chyba nigdy nie wyjdziemy na prosto ze zgodnością.
No szukam i... d***a! Szukaj tatka latka! A Pomost się drze, że adres DPS jest niezgodny.
A może dałoby się zrobić pobieranie rekursywne i wyszukiwanie też? Przecież bez tego chyba nigdy nie wyjdziemy na prosto ze zgodnością.
Oprócz W Krakowie nie mam ulic w Empatii - Oprogramowanie przeczytaj również:
Reguły
Do Sygnity - Zwrot dla konkretnego KMP
Dwa KMP u 1 dłużnika - zwrot
Pan Tomek
14 grudnia nowa wersja POMOST Std 3-5.0
DM zmiana odbiorcy dodatku
Jak zaznacyzć miejscowości i ulice w empatii z pomoctu
Kreator do samodzielnego stworzenia strony WWW
Brak programu
numer w sygnity
przdłużenie ZP i SP wypłat w Sygnity