U nas tylko więcej pracy.. Wychodzi na to że nam p. minister tylko listy podziękowalne za realizacje 500+.. a dobry pracodawca docenia to finansowo. A w tym temacie niestety cisza.
nowa11 pisze:tak docenia finansowo, nie wiem gdzie
W lidlu.
W Lidlu od marca 2018 podwyżki. Pracownicy Lidla będą zarabiać od 2800 zł do 3550 zł brutto, czyli o 250 zł więcej niż przed rokiem. Wcześniej od 1 marca 2017 roku sieć oferuje nowo zatrudnionym pracownikom od 2550 do 3300 zł brutto w zależności od lokalizacji sklepu. Po dwóch latach zarobki te jednak wzrastają. Wtedy pracownik obsługujący kasę może liczyć nawet na 3000 do 3800 zł brutto.
eeee to samorządowe, czyli nam nic do tego.
Ale ja tam podwyżkę dostałem 4%. Tylko, że zabrali mi część dodatku za 500+ i w sumie wyszedłem na minus....
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
To nie ma znaczenia, wszyscy pracownicy opsu (nawet socjalni) to pracownicy samorządowi, jakbyśmy pracowali w urzędach to po prostu właściwa dla nas byłaby tabela D, a w tej chwili obowiązuje nas tabela F - dla samorządowych jednostek organizacyjnych (opsy nimi są). Moim zdaniem ze względu na realizowane przez nas zadania zlecone z zakresu administracji rządowej - powinniśmy być bardziej w urzędach, a nie w samorządowej jednostce organizacyjnej która realizuje zadania własne gminy, ale niestety - wrzucili nas w strukturę i nic z tym nie zrobimy.