Jestem bardzo zainteresowana skanem pisma z ministerstwa które udostępnił Karmel w sprawie zaprzestania prowadzenia gospodarstwa rolnego, mam wątpliwości czy to pismo w ogóle istnieje i nie uwierzę dopóki nie zobaczę: [email protected]
Ktokolwiek posiada ten skan proszę o przesłanie, miłego dnia
Nie wiem o jakim skanie piszecie, ale do nas właśnie dziś przyszło pismo - odpowiedź z ministerstwa w tym temacie. Zacytowali słowo w słowo ustawę. Co do składek - zacytowali ustawę o ubezpieczeniu społecznym. I to wszystko! Masakra jakaś! A pismo było tak skonstruowane, by zmusić ich do odpowiedzi. Wybrnęli nic się nie wypowiadając w temacie!
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
wiecie co, w dziele swiadczenia opiekuncze Kati wkleila pytania i odpowiedzi na ten temat z sejmu:) ja sobie to wydrukuje i do kazdego rolnika skladajacego oswiadczenie o zaprzestaniu dolacze