walka

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~aga

Re: walka

Post autor: ~aga »

bez komentarza
~B

Post autor: ~B »

do kasi: to w takim razie mamy pozwolic na takie traktowanie nas? gdzie jest sprawiedliwosc? nikt z nas nie chce, żeby zabrali kn; chcemy zeby bylo sprawiedliwie i dobrze. przynajmniej wynagrodzenie moglibysmy miec lepsze. porazka: wiecej pracy za mniej kasy. moze ktos, kto to wymyslil obudzi sie w koncu i spojrzy na rzeczywistosc.
~kasia

Post autor: ~kasia »

dziewczyny - choć i tak nikt nie uwierzy - ja wam naprawde współczuje... Ale wspomnicie moje słowa - tam na górze nas zrównają ale do Waszego poziomu... Walczcie bo to niesprawiedliwe i życze Wam powodzenia
~kasia

i jeszcze jedno - pismo mówi o tym , co my mamy! Walczcie o to co Wy chcecie a nie o to co mają nam zabrać...
~anna

Post autor: ~anna »

Dawno nie odzywalam sie na Forum ale samo zycie.Oczywiscie,ze nikt nie chce stracic tego,co ma niemniej jednak uczciwie i sprawiedliwie musi byc.Kodeksowi sa tak obłozeni pracą,że czasami aż mi ich żal.Nie poddawajcie się,Walczcie o swoją godność i nie patrzcie,czy komuś coś zabiorą czy nie.Wychowawcy zatrudnionego na Kartę nawet jak jest nieudolny i nie nadaje się do pracy nie można sie pozbyć albo jest to wyjątkowo trudne.To kolejny przywilej,o którym zapominacie.Spróbuje swoich współpracowników namówić do działania.Pozdrawiam wszystkich walczących.
~kasia

do anna! jesteś tępa do granic możliwośći... Twoje poczucie sprawiedliwości jest równie żałośne jak podejście naszego rządu do Was kodeksowych... Niech nam zabiorą .... spoko ale niech Wam nic nie dadzą... Wtedy bedziesz szczęśliwa??????????????????????? Typowa żałosna Polka... Cierpi bo ktoś ma lepiej....
~anna

Post autor: ~anna »

Do kasi.Czy ktokowiek dał Ci prawo do obrażania ludzi?Nie zamierzm odplacać pięknym za nadobne.Tyle pani pedagog.
~ewa

Post autor: ~ewa »

Masz rację Anno. Do dyskusji potrzeba partnera, którym Kasia na pewno nie jest.
~Jan

Post autor: ~Jan »

do kasi - pracuje jako wychowawca w DD od 12 lat podlegam pod KN i dziwie się jak osoba wychowująca dzieci w taki sposób atakuje- traktuje ludzi, naprawde wstyd mi za takich ludzi jak Ty.

Do wychowawców z Kp walczcie o swoje prawa bo to traktowanie jest NIEUCZCIWE ITP.......
~ewa.

Post autor: ~ewa. »

Nadal upominamy się o swoje?
Czy ktoś wysłał pismo do Rzecznika?
ODPOWIEDZ