Weryfikacja w CBB
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Re: Weryfikacja w CBB
I dlatego super że pokazuje w jakiej jednostce, bo szybko można wyjaśnić sprawę. Sygnity 

- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
HahahahaWanda1979 pisze:Wprowadzam wniosek i członków rodziny, dochody itd. Robię weryfikację z CBB i jest komunikat, że osoba występuje. Nie możliwe jest, że osoba złożyła w innej jednostce bo sprawdzałam na własnym wniosku gdzie wiem ze nie złożyłam nigdzie więcej. Wysyłam kolejne zapytanie udostępnienie danych osoby i mam odpowiedź z kodem to 10 cyfr które odpowiadają Kodowi NTS naszej gminy ale bez ostatniej cyfry. Wychodzi na to, że na etapie rejestracji wniosku dane od razu zasilają cbb, ale przecież nie o to tu chodzi, mamy sprawdzać czy w innej jednostce nie pobiera.

Widzę kolejny temat o tym na forum. A Wielce Szanowny Info-r wmawiał mi, że to tylko u mnie i z mojej winy niektóre wnioski w momencie jedynie ich utworzenia zasilają CBB a później problem jest bo zazwyczaj w informacji zwrotnej z CBB nie pokazuje gdzie, kto, co i jak

- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Dlatego trzeba przedstawić sprawę jasno- płacicie hajs dla producenta oprogramowania. Jak nie zlikwiduje problemu to może jakąś karę umowną dać?
Oprócz Weryfikacja w CBB - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
stypendium socjalne
Kolejne sprawozdanie w CAS
od kiedy wstrzymać???
Proszę o wzór decyzji uchylającej ze wzgeldu na zmiane miejs
decyzja z ROPS - Sygnity
decyzja - do kiedy
Od kiedy uchylenie decyzji
nienieletnia matka a dochody z renty po zmarłym ojcu
rozwód i alimenty
Opiekun prawny
piecza zastępcza- POMOCY