weryfikacja w systemach odpowiedzcie proszę - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 21 lip 2017, 13:59

mam osobę która wnioskuje o zasiłek rodzinny, zasiłek pielęgnacyjny, 500 plus fundusz i świadczenie pielęgnacyjne. Czy dla każdego z tych wniosków osobno robicie i drukujecie dla każdego z wniosków : weryfikację tożsamości osoby w Centralnej Bazie Beneficjentów, weryfikację pobierania świadczeń w innych jednostkach, weryfikację danych osobowych w rejestrze pesel ? i dodatkowo dla rodzinnego w Ministerstwie Finansów i ZUS oraz dodatkowo dla świadczenia i zasiłku pielęgnacyjnego w systemie orzeczeń ? czy wystarczy z rejestru pesel i weryfikację tożsamości zweryfikować i wydrukować jeden raz w teczce proszę o opinie
adi2608
Praktykant
Od: 06 cze 2017, 12:02
Zajmuję się: SR,FA.SW

Napisano: 21 lip 2017, 14:17

ja mam osobną teczkę dla każdej sprawy
weryfikuje raz, ale drukuje 3-4 razy żeby w każdej było - jest opcja w programie żeby pokazało weryfikacje z innych wniosków, więc nie ma sensu zus 3-4 razy weryfikować
po kontroli, wiem że ma być w każdej teczce
jasiak
VIP
Od: 08 mar 2017, 13:29
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR

Napisano: 21 lip 2017, 14:20

też robię tak jak wyżej
anitaas79
Stażysta
Od: 06 kwie 2016, 11:56
Zajmuję się:

Napisano: 21 lip 2017, 14:33

jasiak pisze:ja mam osobną teczkę dla każdej sprawy
weryfikuje raz, ale drukuje 3-4 razy żeby w każdej było - jest opcja w programie żeby pokazało weryfikacje z innych wniosków, więc nie ma sensu zus 3-4 razy weryfikować
po kontroli, wiem że ma być w każdej teczce
ja nie drukuję, na wniosku piszę: Rodzina zweryfikowana w bazie pesel/cbb ..cbb nie piszę w 500+ bo wiadomo, jak nie zweryfikujesz decyzji nie zrobisz :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 21 lip 2017, 14:34

ja też mam osobne teczki i do każdej wpinam niestety kontrola chciała wszystko mieć w teczkach a później wpinać przepinać zamieszanie
BASIA gops
Praktykant
Od: 21 lip 2017, 14:22
Zajmuję się: ŚR/FA/ŚW

Napisano: 21 lip 2017, 15:26

BASIA gops pisze:ja też mam osobne teczki i do każdej wpinam niestety kontrola chciała wszystko mieć w teczkach a później wpinać przepinać zamieszanie
to samo
jasiak
VIP
Od: 08 mar 2017, 13:29
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem