ja nie dostałem, ale dziewczyna która pracowała przede mną w FA wiem że dostawała wezwania. Nigdy nie weszła na sale i nie zeznawała. Była tylko obecna na korytarzu. po wszystkim musiała tylko złożyć podpis że była obecna.
ja już nawet nie jestem na posterunku przesłuchiwana
we wniosku pisze, tylko że proszę o odstąpienie od przesłuchiwania w charakterze świadka pracownika, opierając się wyłącznie na dołączonych do sprawy dokumentach czy coś w tym stylu i chłopaki nawet nie przesłuchują nas
w sądzie nigdy nie byłam
Ja byłam na około 20 przesłuchaniach na Komendzie. Potem może 4 sprawy w Sądzie gdzie powiedziałam ,iż podtrzymuje to co powiedziałam na Komendzie. Już mnie nie wzywają ani na Komendę ani do Sądu
ja byłam na posterunku, potem mnie wzywali do sądu to też albo tylko potwierdziłam że jestem i czekałam na korytarzu albo potwierdziłam swoje zeznania z przesłuchania odczytane przez sędziego (słowem "TAK" - jak koleżanka wyżej). Tez pisałam, żeby nie wzywali pracownika bo wszystko jest ujęte w przesłanych dokumentach i treści ale i tak mnie wzywają :/
tylko ja nie byłam przesłuchiwana na komendzie policji
po za tym zamiast pracować będę spędzać czas w sądzie szkoda czasu jak dla mnie tym bardziej, że wszystko jest w przesłanej dokumnetacji