wezwanie do przyniesienia zaświadczeń ze szkoły

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~Marzena

wezwanie do przyniesienia zaświadczeń ze szkoły

Post autor: ~Marzena »

hej mam pytanie odnośnie wezwania do dostarczenia zaświadczenia o uczęszczaniu dziecka do szkoły. Czy ktoś ma takie wezwanie, jeśli tak to proszę wrzućcie. I na jaką podstawę prawną mam się powołać z KPA czy ze świadczeń rodzinnych, jaki termin na uzupełnienie dokumentów 7 dniowy zgodnie z KPA czy 14 dniowy zgodnie z ust. o świadczeniach rodzinnych. Proszę o pomoc.
~a

Re: wezwanie do przyniesienia zaświadczeń ze szkoły

Post autor: ~a »

ponawiam prosbe, moze ktos ma wzor takiego wezwania
~Paweł

Post autor: ~Paweł »

jaki wzór musisz isc do szkoły po te żaświadczenie tam gdzie uczy sie dziecko....
~kirke

Post autor: ~kirke »

moim skromnym zdaniem - wezwanie na 14 dni, zgodnie z ustawą... I na przyszłość polecam przyznawać WARUNKOWO świadczenia uzależnione od dostarczenia zaśw. ze szkoły... ;)
~ops

Post autor: ~ops »

SKO podważyło zasadność warunkowości decyzji w związku z obowiązkiem strony wynikającym z ustawy.
~ola

Post autor: ~ola »

osoba z SKo prowadząca szkolenia wręcz zalecała wydawanie decyzji warunkowych
~ewa

Post autor: ~ewa »

ja też byłam na szkoleniach na których mówiono żeby wydawać decyzje warunkowe
ODPOWIEDZ